Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Καλημέρα στα κλασικά moter , δεν σπάνε δεν χαλάνε είναι αξιόπιστα επισκευάζονται εύκολα και αποδίδουν. Έχουν σπανιότητα και είναι απλά στην λειτουργία χωρίς την βοήθεια πολύπλοκων ηλεκτρονικών. Σχέση συμπίεσης συνήθως 150 / 1 αλλά αρκετά από αυτά ανεβαίνουν εύκολα στο 200/1 ακόμα και σε επίπεδα 300 έως 500 προς 1. Τα μόνα μειονεκτήματα είναι ότι θέλουν προσοχή , φροντίδα και ιδιαίτερη μεταχείριση λόγω παλαιότητας ( τα service στην ώρα τους σε καλό μηχανικό κτλ ). Να έχουμε μια υπέροχη Κυριακή !!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423
Καλημέρα σεβαστοί γέροντες

:coffee:

Be1.jpg

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Καλημέρα γεροπέφτουλες. Μαζέψτε τα ζαρωμένα σας και αρχίστε πάλι τις προσευχές. Λίγες μέρες μας μείνανε ακόμα, σιγά σιγά να μαζευόμαστε!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Καλημέρα γεροπέφτουλες. Μαζέψτε τα ζαρωμένα σας και αρχίστε πάλι τις προσευχές. Λίγες μέρες μας μείνανε ακόμα, σιγά σιγά να μαζευόμαστε!
Εγώ μάζεψα βοτάνια από το βουνό για να βγάλω τον χειμώνα..

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423
Εγώ μάζεψα βοτάνια από το βουνό για να βγάλω τον χειμώνα..

Αφού γέμισες την κατάψυξη με τσιπούρες ... είπες να μαζέψεις και λίγο τσάι του βουνού ... για την χώνεψη ...

Πότε να έρθω ???

:tooth: :tooth:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Αφού γέμισες την κατάψυξη με τσιπούρες ... είπες να μαζέψεις και λίγο τσάι του βουνού ... για την χώνεψη ...

Πότε να έρθω ???

Λέγοντας βότανα μάλλον εννοεί Τριβόλι. Στην πόλη που τα ψάρια δεν είναι από το δίχτυ στην κατανάλωση προβλέπω αντί ψαριών γεύμα με στρείδια και αφέψημα εκ Τριβολίου ... μετά θα ακολουθεί κριτική και όχι για το γεύμα

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Καλημέρα σε όσους είναι σαν το παλαιό καλό κρασί ? , μια μικρή δόση και σε μεθάει επίσης εθίζεσαι στην ποιότητα και ότι άλλο μπαίνει σε σύγκριση τα βγάζει δύσκολα πέρα. Δεδομένου ότι η μεγαλύτερη ποσότητα έχει ήδη αναλωθεί κάποια grand reserve έχουν τεράστια αξία .... Καλημέρα σας κύριοι !!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
:smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes: :rockon: :rockon:
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι και καλή εβδομάδα... Όποιος έρθει από νότια Εύβοια να ρωτηση για τον βάτραχο τον ερημίτη.. κάπου θα με βρείτε...
Καί καλοί και κακοί όλοι χωρανο...

Συνημμένα

• IMG_20210823_084745.jpg
    IMG_20210823_084745.jpg
    650,9 KB · Εμφανίσεις: 16

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423
Καυλημέρα και καλή εβδομάδα σεβαστοί μου γέροντες !!!

:coffee:

Ξαναγράφω τον Τρωικό μου πόλεμο με την ωραία Helena ... που μου πήρε τα μαλλιά και τα μυαλά ...

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Απο εδώ σας διαβαζω
Απο τον παράδεισο ….?
Χρονια πολλά…!!!
FCCFF99F-807A-47A5-A71A-E0C007E33338.jpeg
Καλημέρα και καλή εβδομάς σε όλους. Απευθύνομαι στο φίλο συμφορουμίτη με το αίτημα να μού επιτρέψει να χρησιμοποιήσω την ωραία φωτο σε ένα άλλο νήμα με θέμα την λεπτομέρεια που μάς ελκύει στη γυναικεία εμφάνιση (κάπως έτσι). Θα αναφερθώ στα γυναικεία δάχτυλα των ποδιών, χωρίς να έχω φετίχ (αλήθεια), μόνο για λόγους αισθητικούς. Φυσικά θα αναφέρω την άδειά σου με Credit και thanks. Χαίρεστε!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.852
Πόντοι
19.795
Καλημέρα και καλή εβδομάς σε όλους. Απευθύνομαι στο φίλο συμφορουμίτη με το αίτημα να μού επιτρέψει να χρησιμοποιήσω την ωραία φωτο σε ένα άλλο νήμα με θέμα την λεπτομέρεια που μάς ελκύει στη γυναικεία εμφάνιση (κάπως έτσι). Θα αναφερθώ στα γυναικεία δάχτυλα των ποδιών, χωρίς να έχω φετίχ (αλήθεια), μόνο για λόγους αισθητικούς. Φυσικά θα αναφέρω την άδειά σου με Credit και thanks. Χαίρεστε!
Για τους λάτρεις των γυναικείων πατουσων, ο παράδεισος νομίζω βρίσκεται στην Ν/Α Ασία και συγκεκριμένα σέ βουδιστκους ναούς ειδικά τουριστικούς. Εκεί όπου για να εισέλθεις πρέπει να βγάλεις τα παπούτσια σου. Εκατονταδες λεπτοκαμωμενα Γιαπωνέζικα και Κινέζικα πατουσακια με περιποιημενα βαμμένα νυχακια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.852
Πόντοι
19.795
Για τους λάτρεις των γυναικείων πατουσων, ο παράδεισος νομίζω βρίσκεται στην Ν/Α Ασία και συγκεκριμένα σέ βουδιστκους ναούς ειδικά τουριστικούς. Εκεί όπου για να εισέλθεις πρέπει να βγάλεις τα παπούτσια σου. Εκατονταδες λεπτοκαμωμενα Γιαπωνέζικα και Κινέζικα πατουσακια με περιποιημενα βαμμένα νυχακια.
images (2).jpeg

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.904
Πόντοι
3.446
Φυσικά και σου επιτρέπω
Και μόνο που ρωτάς και ο τρόπος σου δείχνεις άτομο με επίπεδο
Αν ήσουν μαλάκας θα το έκανες και χωρίς να ρωτήσεις....!!!!
Ενημερωσε με οταν κανεις το post σου....

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Καλά με τέτοια περιγραφή εικόνας, μού ήρθε στο μυαλό μία ρήση που διάβαζα κάποτε: σε όποια έννοια κλίμακας κι αν αναφερθούμε στον κόσμο, όταν θα φτάσουμε στην κορυφή της κλίμακας, από πάνω είναι οι Ασιάτες... (και οι Ασιάτισσες)

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Φυσικά και σου επιτρέπω
Και μόνο που ρωτάς και ο τρόπος σου δείχνεις άτομο με επίπεδο
Αν ήσουν μαλάκας θα το έκανες και χωρίς να ρωτήσεις....!!!!
Ενημερωσε με οταν κανεις το post σου....
Ευχαριστώ εις διπλούν και ανταποδίδω. Βεβαίως κ θα ενημερώσω. Καλημέρα και πάλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom