Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Ναι τη θυμάμαι τη σχετική κριτική με προλάβατε την αναρτήσατεΔύνασθε να αναγνώσετε την σχετικήν κριτικήν μου.
Ναι τη θυμάμαι τη σχετική κριτική με προλάβατε την αναρτήσατεΔύνασθε να αναγνώσετε την σχετικήν κριτικήν μου.
Καλημέρα στο νήμα και ειδικά στον τουτανγαμόν νηματοθέτη ο οποίος επιτέλους έκανε ένα διάλειμμα από τον βιοπορισμό του με τα κλειστού τύπου μουνάκια όπως λένε και οι καταδόσεις ...
ρε γεροξεκούτη θα πάθεις κάταγμα πέους στο τέλος από το πολύ
Η πλέμπα είναι η μοναδική σου συντροφιά εδώ πέρα πάρτο χαμπάρι19 επισκέπτες και ούτε μία γκόμενα δεν εγγράφεται στο νήμα μας ...
Οκτάκις φευ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Ποια από όλες έχει σειρά για βιοπορισμό σήμερα;Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Ποια από όλες έχει σειρά για βιοπορισμό σήμερα;
Ξεφεύγετε λεκτικά αγαπητέ..Βρε γεροπαραλυμένε πού θα βρεις χρόνο να την τακτοποιήσεις και αυτήν;
Ξεφεύγετε λεκτικά αγαπητέ..
Αγαπητέ δεν έχετε το μονοπώλιο της ευαισθησίας. Ξέρω πολύ καλά τι έγραψα και σε ποιον το έγραψα. Το νήμα είναι γεμάτο αστεϊσμούς, συνέλθετε σας παρακαλώ δεν έχω καμία διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένανΞεφεύγετε λεκτικά αγαπητέ..
Xa xa cxa xa.....Αγαπητέ δεν έχετε το μονοπώλιο της ευαισθησίας. Ξέρω πολύ καλά τι έγραψα και σε ποιον το έγραψα. Το νήμα είναι γεμάτο αστεϊσμούς, συνέλθετε σας παρακαλώ δεν έχω καμία διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν
Το ποστάρω εδώ για να το δει και ο φίλος μου ο Πσαρας ....Mood of the day ...
Kαι εγω απο γεροντικη απνοια.Καλησπέρα αγαπητέ κύριε ανακριτά.
Τέτοια ώρα εσείς πώς και δεν κοιμόσαστε ?
Εγώ προσωπικά πάσχω από γεροντική αϋπνία ...
Kαι εγω απο γεροντικη απνοια.
Ποια γκομενα θα ασχοληθεί με εμάς γεροξεκουτη με αυτές τις κωλογριες που ανεβάζεις;;!!!;;;!!!19 επισκέπτες και ούτε μία γκόμενα δεν εγγράφεται στο νήμα μας ...
Οκτάκις φευ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Να κάνω ένα κλώνο γυναικείο τι λέτε ??Ποια γκομενα θα ασχοληθεί με εμάς γεροξεκουτη με αυτές τις κωλογριες που ανεβάζεις;;!!!;;;!!!
ΥΓ: καλως επιστρέψατε στο χαρέμι σας και καλή δύναμη
Εξαίρετος ιδέαΝα κάνω ένα κλώνο γυναικείο τι λέτε ??
Να πω ότι είμαι η Λούλα..