Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Εσυ είσαι ο πιο όμορφος “want to be” ανηψιος του τρουμπιαυτος πρεπει να ειναι ανηψιος του θειου μου...
Εσυ είσαι ο πιο όμορφος “want to be” ανηψιος του τρουμπιαυτος πρεπει να ειναι ανηψιος του θειου μου...
Πρέπει λοιπόν να βρω κάποιον ο οποίος θα με καθοδηγήσει στη δημιουργία κλώνου....Εξαίρετος ιδέα
Όπως έχει πάρει φορά τώρα και στο Λούλη θα την πέσει
Εσυ είσαι ο πιο όμορφος “want to be” ανηψιος του τρουμπι
Από μακριά βρωμάει Αγλαισμααυτος πρεπει να ειναι ανηψιος του θειου μου...
Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κτήματος Τατοϊου
Αγαπητέ κύριε τρουμπάκι αυτόν τον μήνα ο θείος σας κάλυψε??αυτος πρεπει να ειναι ανηψιος του θειου μου...
Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κτήματος Τατοϊου
Το ζεμπουδι ξέρειΠρέπει λοιπόν να βρω κάποιον ο οποίος θα με καθοδηγήσει στη δημιουργία κλώνου....
οχι ρε θειο.....Αγαπητέ κύριε τρουμπάκι αυτόν τον μήνα ο θείος σας κάλυψε??
Τι ξέρει;Το ζεμπουδι ξέρει
Καθοδήγησε ρε το θειο Αμτζικ να φτιάξει ένα κλώνο και μη κανεις τον ανήξεροΤι ξέρει;
σπιούνος
Θα σέ Καλυψώ εγώ ανηψιε...οχι ρε θειο.....
Ναι του έδωσε μια ακάλυπτη επιταγή για να καλύψει τα έξοδα του ΑυγούστουΑγαπητέ κύριε τρουμπάκι αυτόν τον μήνα ο θείος σας κάλυψε??
Πόσους θέλει;Καθοδήγησε ρε το θειο Αμτζικ να φτιάξει ένα κλώνο και μη κανεις τον ανήξερο
Θα σέ Καλυψώ εγώ ανηψιε...
Πες ποσόν...
Θα χρειαστείς παραστατικά εξόδων θειο η θέλεις μια σουμαΘα σέ Καλυψώ εγώ ανηψιε...
Πες ποσόν...
Έναν θέλει ο καψερόςΠόσους θέλει;
Αυτά να τα ακούει ο κύριος Μπλιτζ
ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ
Και μια χιλιαρικουμπα να έρθεις στο νησί μωρε
ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ
Λεφτά υπάρχουν κύριε Τζίμυ.Θα χρειαστείς παραστατικά εξόδων θειο η θέλεις μια σουμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έναν θέλει ο καψερός
Για έναν μιλάμε τόση ώρα; Δεν ασχολούμαι με μικρές δουλειές. Από 20 και πάνω.Έναν θέλει ο καψερός
Το κυριότερο είναι ότι έχεις λεφτά αισθήματα θειοΛεφτά υπάρχουν κύριε Τζίμυ.