Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Αγόρια πού είστε; Gamate ?
Όπως είπε κι ο john, παίζει ρόλο και η θέση. Π.χ για θέση software engineer, δεν ξέρω τι ρόλο μπορεί να παίξει.Να πω την αλήθεια, νόμιζα ότι ρώτησες για πλάκα.
Την τελευταία δεκαετία, κυρίως, έχει μπει πολύ στην κουβέντα η συναισθηματική νοημοσύνη και στέκεται δίπλα με την ευφυΐα σε σημασία.
Φυσικά πολλές πολυεθνικές ισχυρίζονται ότι της δίνουν σημασία, αν και έχω τις αμφιβολίες μου...
κατεβηκαμε και για τσιγαρο ...
Να δώσεις χαιρετίσματα στα κορίτσια εκεί πέρα. Μιας και είσαι εκπρόσωπος των παππούληδων εκεί. Μην μας κακοχαρακτηρίσουν!Όχι δεν καπνίζω.
Cappuccino με παρέα ...
Να σχολιάσω ή να μη σχολιάσω...Να πω την αλήθεια, νόμιζα ότι ρώτησες για πλάκα.
Την τελευταία δεκαετία, κυρίως, έχει μπει πολύ στην κουβέντα η συναισθηματική νοημοσύνη και στέκεται δίπλα με την ευφυΐα σε σημασία.
Φυσικά πολλές πολυεθνικές ισχυρίζονται ότι της δίνουν σημασία, αν και έχω τις αμφιβολίες μου...
Καλημέρα και από εμένα
προχθές ολοκλήρωσα τον εμβολιασμό κάνοντας την 2η δόση της phizer.
Χθες ξύπνησα με δέκατα κομμάρες και γενικά συμπτώματα γρίπης .
Σήμερα είμαι καλύτερα
Σε αντίθεση με αυτά που λένε οι ψεκασμένοι δεν έχω βγάλει (ακόμα) ουρά και κέρατα...
Από σήμα πως πάμε? Βελτιώθηκε καθόλου??
Θα μπορούσε να βοηθάει αν κάποιος είναι teamleader, project manager κλπΌπως είπε κι ο john, παίζει ρόλο και η θέση. Π.χ για θέση software engineer, δεν ξέρω τι ρόλο μπορεί να παίξει.
Να δώσεις χαιρετίσματα στα κορίτσια εκεί πέρα. Μιας και είσαι εκπρόσωπος των παππούληδων εκεί. Μην μας κακοχαρακτηρίσουν!
Τα κορίτσια για να στέλνουν φιλιά πάει να πει ότι περνάνε καλά! Εύγε φίλτατε, κάτι κάνεις καλά φαίνεταιΜην ανησυχείς.
Σου στέλνουν πολλά φιλιά.
Τύπωσα και το πιστοποιητικό εμβολιασμού και θα το δείχνω δεξιά και αριστερά όπως έδειχνε ο Κωνσταντάρας το τρελόχαρτο
Τι σήμα? όπως λέμε σήμα κατατεθέν ?
Την Παρασκευή έκανα την 2η δόση του astra.Καλημέρα και από εμένα
προχθές ολοκλήρωσα τον εμβολιασμό κάνοντας την 2η δόση της phizer.
Χθες ξύπνησα με δέκατα κομμάρες και γενικά συμπτώματα γρίπης .
Σήμερα είμαι καλύτερα
Σε αντίθεση με αυτά που λένε οι ψεκασμένοι δεν έχω βγάλει (ακόμα) ουρά και κέρατα...
Προσωπική μου άποψη ότι μέχρι ένα σημείο το iq και το eq πάνε μαζί, ή μπορεί να δουλευτεί πιο εύκολα αν έχεις υψηλό iq.Θα μπορούσε να βοηθάει αν κάποιος είναι teamleader, project manager κλπ
Οκ καταλάβαμε ότι είσαι με γκόμενες, δε χρειάζεται σε κάθε ποστ να μας κλείνεις το μάτιΜην ανησυχείς.
Σου στέλνουν πολλά φιλιά.
Οκ καταλάβαμε ότι είσαι με γκόμενες, δε χρειάζεται σε κάθε ποστ να μας κλείνεις το μάτι