baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.682
- Πόντοι
- 5.097
Όλοι ψαχνώμαστε λίγο πολλή.Ποιά είναι τα 2 πουστράκια. Να μιλήσουν τώρα αλλιώς να σωπάσουν για πάντα.
Όλοι ψαχνώμαστε λίγο πολλή.Ποιά είναι τα 2 πουστράκια. Να μιλήσουν τώρα αλλιώς να σωπάσουν για πάντα.
Ανάγνωση ξέρεις? Ο χαρακτηρισμός ήταν για αυτόν που με ψήφισε και όχι για αυτόν που άνοιξε το νήμα. Το ξεκαθαρίσαμε ή να το ξαναγράψω?
μαν τα γκρανια στα χωρια λενε οτι οταν εχεις πονοδοντο να πινεις ουζο. πιεις 3 βαρβαγιανη κατι θα ξερουν τα γκρανιαγελας ρε μουνακι?
νομιζω οτι εχω γουφερ στα μελιγγια :helpsos:
γενικα με δοντια δεν εχω ιδιαιτερα θεματα.
αν θες το πιστευεις.
τρεις φορες εχω παει με πονο στον οδοντιατρο,και τις τρεις ειναι μεγαλη εβδομαδα
Πφφφφφφφφφφφφφφφ γυναίκα ποτέ δεν μπορείς να βρείς το δίκιο σου.Ανάγνωση ξέρεις? Ο χαρακτηρισμός ήταν για αυτόν που με ψήφισε και όχι για αυτόν που άνοιξε το νήμα. Το ξεκαθαρίσαμε ή να το ξαναγράψω?
Δλδ ποτέ.Είναι σαν το κλατάρισμα στο αυτοκίνητο. Μπορεί να έχεις να πάθεις 10 χρόνια αλλά να το παθαίνεις κάθε φορά που έχεις ραντεβού με υπέρμουνο.
αν με δουνε τα γκρανια μετα το ουζο ειμαι σιγουρος οτι θα αλλαξουν αποψημαν τα γκρανια στα χωρια λενε οτι οταν εχεις πονοδοντο να πινεις ουζο. πιεις 3 βαρβαγιανη κατι θα ξερουν τα γκρανια
Σοφόν το σαφές που θα έλεγε και ο ακατανόμαστοςΠφφφφφφφφφφφφφφφ γυναίκα ποτέ δεν μπορείς να βρείς το δίκιο σου.
Σοφόν το σαφές που θα έλεγε και ο ακατανόμαστος
Στο δικό μου θα κοκκινίζουν απευθείας.Στο νημα του σουρβάιβορ πρασινίζουν αβέρτα. Θρησκευτική κατάνυξη
Στο νημα του σουρβάιβορ πρασινίζουν αβέρτα. Θρησκευτική κατάνυξη
Για αυτό κι εγώ δεν πατάω εκεί. Σε απαξιώνω τύπεΣτο δικό μου θα κοκκινίζουν απευθείας.
Τούς πήρα στο λαιμό μου,το νήμα που άνοιξα έφερε ορέξης στους διαχειριστές. :SΌταν τους λέγαμε να έρθουν στο δρόμο τουακάδεμυΘεού, δεν άκουγαν.
Καλά εσύ σκοτώνεσαι και στα πολιτικά. Απορίας άξιο είναι που έχεις φάει μόνο 2 . Οσο για εδώ, μην το παίρνεις και της μετρητοίς. Αυριο μπορεί να ξαναμηδενίσει.Ποιοί είναι οι 2 πουσταράδες που θέλουν να με στείλουν και τα άλλα 10 "μόρια" που χώνουν στο Ζεμπουδι και ουχί στον ακατανόμαστο;
Δεν απαντώ στα προκλητικά σου σχόλια.Για αυτό κι εγώ δεν πατάω εκεί. Σε απαξιώνω τύπε