lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Παιδάκια την κάνω κι εγώ. Ευχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση.
Φιλιά πολλά :-* :-* :-*
Παιδάκια την κάνω κι εγώ. Ευχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση.
Καλή ανάσταση και ότι είπαμε περασμένα ξεχασμένα. :-*Παιδάκια την κάνω κι εγώ. Ευχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση.
ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
[size=30pt]Ψηφίστε για τον πιρφόρο της καρδιάς μας!
Ψηφίστε για τον πρώτο τίτλο του 2017! [/size]
Χρόνια Πολλά και από μένα. Στις εορτάζουσες και εορτάζοντες ότι καλύτερο. Ιδιαίτερα μάλιστα σε όποιον Τάσο, πλείστες εργαζόμενες στο υπό αιώνια στύση πέος του!
Τάσο δε με λένε και τζάμπα η ευχή θα ήταν στο άτομο μου! Εκεί που απευθύνομαι ξέχασα να προσθέσω και το μακρύκαννο ...Σε λαθος νημα κανετε τετοιες ευχες!
Εκτος εαν σας λενε Τασο και ευχεσθε στον εαυτο σας ...
Τελικα εσυ κ. Νηματοθευτη μου βγηκες δυσκολος ανυιπλος και δεν σου το χα. Αντε να δουμε τι θα κανουμε με σενα.Ο κ. raopau πηρε και 2η ψηφο. Οι αξιες τελικα αναγνωριζονται.
Γι αυτο το λογο ο νηματοθετης ψηφισε τον κ. troubakhs!
Χρόνια Πολλά φίλε! Μακριά από πάθη και να ικανοποιούνται όλοι σου οι πόθοι!Τελικα εσυ κ. Νηματοθευτη μου βγηκες δυσκολος ανυιπλος και δεν σου το χα. Αντε να δουμε τι θα κανουμε με σενα.
Καλημερα και χρονια πολλα και στον φιλτατο Βλαντη.
εχει περασει κατι πτιφουρ (κατι μπισκοτα που μασουλαει) στη σουβλα και τα κανει βολτες στη φωτιαΗ παιδεία του νηματοθέτη δεν του επιτρέπει να φάει αρνί. Τι πήγε τότε να σουβλίσει;
βυζοκαλημεραμορνιν
Δηλαδή αγαπητέ, σήμερα αντί για κοκορετσάκι θα φάτε Yorkshire puddings με κιμά;Σουβλες και καρβουνα και λοιπα δημωδη δεν υπαρχουν στον κοσμο του νηματοθετη.
Ο νηματοθετης χρησιμοποιει και απολαμβανει την πλεον συγχρονη τεχνολογια του δυτικου πολιτισμου!