Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
γιατι οταν μπαινεις με το αλλο νικ δε μου γνωριζεις την ντιστρικτΓιατί ρε φιλαράκι?
γιατι οταν μπαινεις με το αλλο νικ δε μου γνωριζεις την ντιστρικτΓιατί ρε φιλαράκι?
ντροπή σου τύπε. Καλά κάνει η Ερη και δε σου τη γνωρίζει :thubsdown:γιατι οταν μπαινεις με το αλλο νικ δε μου γνωριζεις την ντιστρικτ
ολα θα τα υπομεινω για την ντιστρικτντροπή σου τύπε. Καλά κάνει η Ερη και δε σου τη γνωρίζει :thubsdown:
Απαιτώ να μου ζητήσεις συγνώμη,επίσης έχεις την λογική του survivor εσυ καλά ψηφίζεις αλλά δεν θέλεις να ψηφιστής.ντροπή σου τύπε. Καλά κάνει η Ερη και δε σου τη γνωρίζει :thubsdown:
Ελά μπρό ξέρω απο αυτά.Ρίξε μια μπουνιά στα παπάρια σου να μεταφερθει αλλού ο πόνος.γαμω το δοντι μου ποναει ολο το κρανιο μου
Εδώ δε ζήτησε συγνώμη η Μένια στον Καρβέλα, Θα ζητήσω εγώ?Απαιτώ να μου ζητήσεις συγνώμη,επίσης έχεις την λογική του survivor εσυ καλά ψηφίζεις αλλά δεν θέλεις να ψηφιστής.
Μήπως θες να σου ζητήσω εγώ? :thubsdown:Εδώ δε ζήτησε συγνώμη η Μένια στον Καρβέλα, Θα ζητήσω εγώ?
Και για να χουμε και καλό ερώτημα, γιατί να σου ζητήσω συγνώμη?Μήπως θες να σου ζητήσω εγώ? :thubsdown:
Ελά μπρό ξέρω απο αυτά.Ρίξε μια μπουνιά στα παπάρια σου να μεταφερθει αλλού ο πόνος.
κ ο πυρετος?παει κ αυτος στ αρχιδια?Ελά μπρό ξέρω απο αυτά.Ρίξε μια μπουνιά στα παπάρια σου να μεταφερθει αλλού ο πόνος.
Που με είπες αρχίδι.Και για να χουμε και καλό ερώτημα, γιατί να σου ζητήσω συγνώμη?
Καλά ρε πώς την πάτησες με τον πονόδοντο να σου σκάσει τέτοιες μέρες?κ ο πυρετος?παει κ αυτος στ αρχιδια?
Niflamol και σε ένα 20λεπτο θα είσαι καινούργιος.γαμω το δοντι μου ποναει ολο το κρανιο μου
γελας ρε μουνακι?
Πότε? Καταρχην δεν χρησιμοποιώ τέτοιες εκφράσεις. Εδώ μέσα για να είμαι σαφήςΠου με είπες αρχίδι.
Ήθελα να ξερα ποιο ανδρικο γεννητικό όργανο με ψήφισε στο νήμα του baros που ανεβάζει και τραγουδάκια να ούμε.
γενικα με δοντια δεν εχω ιδιαιτερα θεματα.Καλά ρε πώς την πάτησες με τον πονόδοντο να σου σκάσει τέτοιες μέρες?