You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.516
- Πόντοι
- 28.246
Ο κ. eraser θα είναι ο τέταρτός μου... τον βλέπω εγώ δαγκωτό το πάει. Άντε λεβέντη μου και εδώ είμαι εγώ... ;)
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Αυτό το εμοτικον είναι εμπνευσμένο από το άβαταρ του μπαναρισμένου κ. kartakhs https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=620088;type=avatar[/img[/URL]]
Legacy, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε, επιτρέποντας στον εαυτό της να συνοδεύσει το τσάι της με ένα μπισκοτάκι βουτύρου.
[/quote]
Όχι ακριβώς "μπισκοτάκι" το βουτύρου ...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.509
- Πόντοι
- 26.316
Ωραία τα νέα εμότικονς!!
Θα πέσει πολύ γέλιο!
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Πολύ φοβούμαι ότι γλωσσέψατε την μπέρδα σαςΜπήκα επειδή δημιούργησαν θέμα η κα. Έριναλ και ο κ. troubakhs. Ομιλούσαν περί μεροληπτικής ψηφοφορίας.
Και για να θαυμάσετε το μεγαλείο της ψυχής του νηματοθέτη, σας λέγω ότι ήθελαν να βάλω και τον κ. Vlandis [ τον ψηφοφόρο μου ] στην ψηφοφορία αλλά ο νηματοθέτης αρνήθηκε επειδή γνωρίζει ότι ο κ. Vlandis είναι μέγας επιβήτωρ και ουχί πιρφόρος.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.509
- Πόντοι
- 26.316
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.509
- Πόντοι
- 26.316
ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
[size=30pt]Ψηφίστε για τον πιρφόρο της καρδιάς μας!
Ψηφίστε για τον πρώτο τίτλο του 2017! [/size]
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.509
- Πόντοι
- 26.316
Απίστευτα πράγματα που φέρνουν σε δύσκολη θέση την ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρονται στο φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές και στην έκθεση που συνέταξαν οι παρατηρητές της αναμέτρησης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο πρώτος παρατηρητής του αγώνα αναφέρει στην έκθεσή του ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης υπήρξε απώθηση, εξύβριση και απειλή κατά του δεύτερου παρατηρητή, κ. Λασκαράκη.
Την ίδια στιγμή, στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Τάσος Παπαπέτρου και σύμφωνα πάντα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, γίνεται λόγος για προπηλακισμό που δέχτηκαν οι διαιτητές από άτομα χωρίς διακριτικά, καθώς και παρεμπόδισή τους να φτάσουν στον χώρο των αποδυτηρίων.
Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός ως γηπεδούχο σωματείο, φέρει την ευθύνη για όσα έχουν συμβεί και αναφέρονται στις εκθέσεις και είναι σαφές ότι κινδυνεύει με πολύ βαριά καμπάνα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο πρώτος παρατηρητής του αγώνα αναφέρει στην έκθεσή του ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης υπήρξε απώθηση, εξύβριση και απειλή κατά του δεύτερου παρατηρητή, κ. Λασκαράκη.
Την ίδια στιγμή, στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Τάσος Παπαπέτρου και σύμφωνα πάντα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, γίνεται λόγος για προπηλακισμό που δέχτηκαν οι διαιτητές από άτομα χωρίς διακριτικά, καθώς και παρεμπόδισή τους να φτάσουν στον χώρο των αποδυτηρίων.
Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός ως γηπεδούχο σωματείο, φέρει την ευθύνη για όσα έχουν συμβεί και αναφέρονται στις εκθέσεις και είναι σαφές ότι κινδυνεύει με πολύ βαριά καμπάνα.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.908
- Πόντοι
- 5.506
:thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger:Απίστευτα πράγματα που φέρνουν σε δύσκολη θέση την ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρονται στο φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές και στην έκθεση που συνέταξαν οι παρατηρητές της αναμέτρησης.
τσιμπα ενα καινουργιο
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.509
- Πόντοι
- 26.316
καλημερα....
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.509
- Πόντοι
- 26.316
:thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger:
τσιμπα ενα καινουργιο
Ευχαριστώ!
Δεν πρόλαβα να είπω ότι φρονώ ότι το δημοσίευμα είναι ψευδές και κακόηθες. Τέτοια πράγματα δεν γίνονται στο Τηγάνι. Εκεί κυριαρχεί η αβρότητα και η γαλλική ευγένεια.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.516
- Πόντοι
- 28.246
Καλημέρα ψηφοφόρε μου!καλημερα....
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.509
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα ψηφοφόρε μου!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.509
- Πόντοι
- 26.316
ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.908
- Πόντοι
- 5.506
η ομαδα ζεμπου,ερι,ροπαο,μπαροκ,εμενα και μυριαδων αλλων θα σου βιαζουν τα ονειρα γιατι εισαι ειρωνας...Ευχαριστώ!
Δεν πρόλαβα να είπω ότι φρονώ ότι το δημοσίευμα είναι ψευδές και κακόηθες. Τέτοια πράγματα δεν γίνονται στο Τηγάνι. Εκεί κυριαρχεί η αβρότητα και η γαλλική ευγένεια.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.908
- Πόντοι
- 5.506
γεια σου πιρφορε μουΚαλημέρα ψηφοφόρε μου!
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.672
- Πόντοι
- 2.606
Ο κ. eraser θα είναι ο τέταρτός μου... τον βλέπω εγώ δαγκωτό το πάει. Άντε λεβέντη μου και εδώ είμαι εγώ... ;)
την έχω ήδη ρίξει από χθες το απόγευμα
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.672
- Πόντοι
- 2.606
Απίστευτα πράγματα που φέρνουν σε δύσκολη θέση την ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρονται στο φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές και στην έκθεση που συνέταξαν οι παρατηρητές της αναμέτρησης.
γκολ και ξύλο στον γηπεδούχο έχει ξαναγίνει??
δεν θυμάμαι...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.908
- Πόντοι
- 5.506
εχουμε παραδοση στους κορνεδες εμεις τυπε μου...ο θρυλος ειναι δικος μας οτι θελουμε τον κανουμεγκολ και ξύλο στον γηπεδούχο έχει ξαναγίνει??
δεν θυμάμαι...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4