troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.908
- Πόντοι
- 5.506
ΓΑΜΑΕΙ καπου στη φιλαδελφεια....Θα επανεμφανισθεί την Δευτέρα το απόγευμα ή την Τρίτη πρωί ...
ΓΑΜΑΕΙ καπου στη φιλαδελφεια....Θα επανεμφανισθεί την Δευτέρα το απόγευμα ή την Τρίτη πρωί ...
ο ζεμπου ειναι απλας τυπος,ανοιχτοχερης,γαυρος,παντελονατος....οχι σαν μερικους μερικους αερατους εδω μεσα
με τον κωλο?ΓΑΜΑΕΙ καπου στη φιλαδελφεια....
Πολλά! Ρώτα τον Τρουμπάκη να σου πει.
ο ζεμπου ειναι απλας τυπος,ανοιχτοχερης,γαυρος,παντελονατος....οχι σαν μερικους μερικους αερατους εδω μεσα
Καλημέρα σενιορ. Καλά να περάσεις.Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.
Τομα μπράβο ρε
Τα λέμε
νικ? το μουνακι ρεΚαλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.
Τομα μπράβο ρε
Τα λέμε
α δατς ραιτΤομα καλημέρα. Σε εσένα λύνεται η γλώσσα ότανχάνει ο θρύλοςκερδιζει η ΑΕΚ. Θα το επαναλάβει η ΑΕΚΑΡΑ!
νου σου μονο....ας μιλησουμε τωρα για το πως στριβουν το κοκορετσια δατς ραιτ
Με υγεια και χαρα φιλε.Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.
Τομα μπράβο ρε
Τα λέμε
Ψιτ! Ξέρεις τι λένε στον πόλεμο; Ακόμα και αν ο εχθρός σε έχει λαβώσει, όσο το χέρι σου κρατά ακόμα σπαθί, δεν έχει ηττηθεί!α δατς ραιτ
στα ορια του χιουμορ τα οπαδικα να ξερεις απο παρτη μουΨιτ! Ξέρεις τι λένε στον πόλεμο; Ακόμα και αν ο εχθρός σε έχει λαβώσει, όσο το χέρι σου κρατά ακόμα σπαθί, δεν έχει ηττηθεί!
Για τον eraser και ας μην με σταύρωσε.
Έλεος! Στα σοβαρά με πήρες; Μάλλον πρέπει να ξανασυστηθούμε!στα ορια του χιουμορ τα οπαδικα να ξερεις απο παρτη μου
θα ελεγα για το πως στριβουν το κοκορετσι αλλα ειμαι ασχετος.
μονο να το τρωω ξερω..
εχουμε συστηθει?τα παλια τα χρονια που εκανα δημοσιε εμφανησει?Έλεος! Στα σοβαρά με πήρες; Μάλλον πρέπει να ξανασυστηθούμε!
αφου πλενεις μπαλκονια και βαζεις πλυντηρια μωρη λινατσα δεν ξερεις το κοκορετσι?στα ορια του χιουμορ τα οπαδικα να ξερεις απο παρτη μου
θα ελεγα για το πως στριβουν το κοκορετσι αλλα ειμαι ασχετος.
μονο να το τρωω ξερω..