Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.501
Πόντοι
28.246
Καλά από τον νηματοθέτη το περίμενα. Αλλά από εσένα βλου με την καμία. Άνθρωποι μου έρχονται να σε βρουν.  :uzi:  Μόνο με μια ψήφο στο σωστό όνομα την γλυτώνεις. Αν την έχεις δώσει ήδη σε λάθος όνομα, τότε δεν σου δίνω καμία εγγύηση για το τι θα σε βρει. :uzi:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Καλά από τον νηματοθέτη το περίμενα. Αλλά από εσένα βλου με την καμία. Άνθρωποι μου έρχονται να σε βρουν.  :uzi:  Μόνο με μια ψήφο στο σωστό όνομα την γλυτώνεις. Αν την έχεις δώσει ήδη σε λάθος όνομα, τότε δεν σου δίνω καμία εγγύηση για το τι θα σε βρει. :uzi:
Δεν έχω εξαργυρώσει την ψήφο μου ακόμα!

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.464
Πόντοι
786
Καλημέρα,
σήμερα και αύριο μαζεύουμε ψυχικές δυνάμεις,
για να ανταπεξέλθουμε στις ανοησίες που θα ακούσουμε την Κυριακή στο χωριό/γιορτινό τραπέζι

(οι συγγενείς από τα χριστούγεννα μαζεύουν τις ανοησίες/πολιτικοφιλοσοφίες για τις πουν την ημέρα αυτή).

Ίσως δούμε και κάνα καλό κορίτσι στα χωριά μας.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.509
Πόντοι
26.316
Καλημέρα,
για να ανταπεξέλθουμε στις ανοησίες που θα ακούσουμε την Κυριακή στο χωριό/γιορτινό τραπέζι

(οι συγγενείς από τα χριστούγεννα μαζεύουν τις ανοησίες/πολιτικοφιλοσοφίες για τις πουν την ημέρα αυτή).

Καλημέρα!
Έχετε δίκιο.
Ίσως είναι μία από τις ελάχιστες φορές που εμείς, που δεν έχουμε χωριό, είμαστε σε καλύτερη θέση ...  :headbaning1:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.509
Πόντοι
26.316
Εντύπωση μου προξενεί η αμαχητί παράδοση του κ. baros στην ψηφοφορία μας ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.501
Πόντοι
28.246
Καλημέρα,

Αμ δεν έχεις άδικο. Καλημέρα!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.501
Πόντοι
28.246
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.509
Πόντοι
26.316
Αυτό το εμοτικον  :walkingpenis: είναι εμπνευσμένο από το άβαταρ του μπαναρισμένου κ. kartakhs https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=620088;type=avatar[/img[/URL]]

Legacy, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε, επιτρέποντας στον εαυτό της να συνοδεύσει το τσάι της με ένα μπισκοτάκι βουτύρου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.509
Πόντοι
26.316
Εσείς ήταν ανάγκη να μείτε στην ψηφοφορία;  :S

Μπήκα επειδή δημιούργησαν θέμα η κα. Έριναλ και ο κ. troubakhs. Ομιλούσαν περί μεροληπτικής ψηφοφορίας.
Και για να θαυμάσετε το μεγαλείο της ψυχής του νηματοθέτη, σας λέγω ότι ήθελαν να βάλω και τον κ. Vlandis [ τον ψηφοφόρο μου ] στην ψηφοφορία αλλά ο νηματοθέτης αρνήθηκε επειδή γνωρίζει ότι ο κ. Vlandis είναι μέγας επιβήτωρ και ουχί πιρφόρος.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.501
Πόντοι
28.246
Μπήκα επειδή δημιούργησαν θέμα η κα. Έριναλ και ο κ. troubakhs. Ομιλούσαν περί μεροληπτικής ψηφοφορίας.
Και για να θαυμάσετε το μεγαλείο της ψυχής του νηματοθέτη, σας λέγω ότι ήθελαν να βάλω και τον κ. Vlandis [ τον ψηφοφόρο μου ] στην ψηφοφορία αλλά ο νηματοθέτης αρνήθηκε επειδή γνωρίζει ότι ο κ. Vlandis είναι μέγας επιβήτωρ και ουχί πιρφόρος.
Ο κ. Τρουμπάκης πάντως ψήφισε εμένα χθες μετά το δεύτερο γκόλ που εισπράξαμε.  :thebigfinger:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom