lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
α) ΦάταΕχώ σοβαρό θέμα μου έζχουν περισέψει δύο ρυζόγαλα και απο άυριο νηστεία,τι να κάνω?
β) Πέτα τα
γ) Μη νηστέψεις
δ) Βάφτισέ τα ζελε με φρούτα
α) ΦάταΕχώ σοβαρό θέμα μου έζχουν περισέψει δύο ρυζόγαλα και απο άυριο νηστεία,τι να κάνω?
στειλ τα.ετσι κ αλλιως μαλακια ειναι το ρυζογαλοΕχώ σοβαρό θέμα μου έζχουν περισέψει δύο ρυζόγαλα και απο άυριο νηστεία,τι να κάνω?
Βούτα μπισκότα στο βάζο της Μερέντα αν έχεις. Γρήγορο κι εύκολοσκεφτομαι να φτιαξω ενα γαλα με μελι και μιραντα παππαδοπουλου
αλλα βαριεμαι :S
εχει λιγο σφιξει λογω θερμοκρασιας και σπανε τα μπισκοτα.Βούτα μπισκότα στο βάζο της Μερέντα αν έχεις. Γρήγορο κι εύκολο
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαεχει λιγο σφιξει λογω θερμοκρασιας και σπανε τα μπισκοτα.
το κανα εχθες
Σε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό βουτας το βαζάκι,απλό.εχει λιγο σφιξει λογω θερμοκρασιας και σπανε τα μπισκοτα.
το κανα εχθες
κουραστηκα στη σκεψη..Σε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό βουτας το βαζάκι,απλό.
Και εγώ τους άχρηστους θα κρατούσα για το τέλος.Καλά το παλτό η Λάουρα δεν πήρε ούτε μία ψήφο? :S
Οξω Χανταπάκη.Και εγώ τους άχρηστους θα κρατούσα για το τέλος.
Θα τον κρατήσω εγώ μόνος μου μέσα.Οξω Χανταπάκη.
Ας φύγει πρώτα αυτό το σκουπίδι κι ας φύγει και το τσόλι. Αντιπαθέστατοι και κουραστικοί είναι και οι δύο.Θα τον κρατήσω εγώ μόνος μου μέσα.
Πότε δεν το περιμενα απο μένα αλλα η αντιπαθητικιά κομπλεξική Παπαδοπούλου δεν αντέχει άλλο έχει σπάσει και πρέπει να φύγει άμεσα.
Αντιπαθέστατοι είναι το 80-90% των συμμετεχόντων και απο τις δύο πλέυρες,άσχετα που στο νήμα του παιχιδιού τα βλέπουν αλλιώς και είναι εμπαθείς.Ας φύγει πρώτα αυτό το σκουπίδι κι ας φύγει και το τσόλι. Αντιπαθέστατοι και κουραστικοί είναι και οι δύο.
Κοίτα για να πας στο παιχνίδι αυτό, ένα κάλο τον έχεις στάνταρ. Αν όντως τρώνε αυτά που δείχνει και δεν τους κρυφοταίζουν και μένουν οικειοθελώς μέσα στη βρώμα και κοιμούνται σε σανίδια, καλά δεν τους λες. Εγώ συμπαθούσα μόνο την Ειρήνη που χτύπησε. Τη θεωρώ πολύ ωραία τύπισσα γενικάΑντιπαθέστατοι είναι το 80-90% των συμμετεχόντων και απο τις δύο πλέυρες,άσχετα που στο νήμα του παιχιδιού τα βλέπουν αλλιώς και είναι εμπαθείς.
Ο Βασάλος λιποθυμούσε και στα αγωνίσματα πετάει,κάτι βρωμάει δεν είναι λογικό.Κοίτα για να πας στο παιχνίδι αυτό, ένα κάλο τον έχεις στάνταρ. Αν όντως τρώνε αυτά που δείχνει και δεν τους κρυφοταίζουν και μένουν οικειοθελώς μέσα στη βρώμα και κοιμούνται σε σανίδια, καλά δεν τους λες. Εγώ συμπαθούσα μόνο την Ειρήνη που χτύπησε. Τη θεωρώ πολύ ωραία τύπισσα γενικά
Κοίτα έχουνε γίνει όλοι εκτός από το παλτό τη Λάουρα, σαν τον Αη Γιάννη το νηστικό. Σίγουρα τρώνε ελάχιστα αλλά δεν παίζει να τρώνε μόνο αυτό που δείχνουν. Δεν παίζει με αυτά που δείχνει να τρώνε να παίζουν έτσι στα αγωνίσματα.Ο Βασάλος λιποθυμούσε και στα αγωνίσματα πετάει,κάτι βρωμάει δεν είναι λογικό.
Να σέβεσαιΚαλα ρε βλεπετε αυτη την μαλακια το σουρβαιβορ?? :S