baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
Δεν έχω πρόθεση να φάω απο τα χεράκια σου. (3-3)Αν μαγείρευα για σένα θα το καιγα επίτηδες (3-2)
Δεν έχω πρόθεση να φάω απο τα χεράκια σου. (3-3)Αν μαγείρευα για σένα θα το καιγα επίτηδες (3-2)
Γιατί εγώ εδώ και κανά μήνα σε έχω δει να τριγυρίζεις στα μέρη μας.Γιατί η απορία,καλά υπάρχουν και χειρότεροι.
Παίζουμε για την ασυλία ποιός θα φτάσει πρω΄τος στα 10.γκετ α ρουμ ρε σεις
Ούτε εγώ να τα κουράσω για σένα (4-3)Δεν έχω πρόθεση να φάω απο τα χεράκια σου. (3-3)
Παίζουμε για την ασυλία ποιός θα φτάσει πρω΄τος στα 10.
θα σου κρατήσω μούτραγκετ α ρουμ ρε σεις
Τα καλά κομμάτια μένουν κρυμμένα. (4-4) στη στροφή με πήρες.Γιατί εγώ εδώ και κανά μήνα σε έχω δει να τριγυρίζεις στα μέρη μας.
για καλο το ειπαθα σου κρατήσω μούτρα
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται (5-4) έτσι για την αλητείαΤα καλά κομμάτια μένουν κρυμμένα. (4-4) στη στροφή με πήρες.
Να παίζεις δίκαια αυτός δεν είναι λόγος για . Αλλά αυτός είναι. (4-5) υπερ μου.Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται (5-4) έτσι για την αλητεία
Θα θελες. Το σκορ είναι 5-4 υπέρ μου για να μη σου πω 6-4 με το παρόνΝα παίζεις δίκαια αυτός δεν είναι λόγος για . Αλλά αυτός είναι. (4-5) υπερ μου.
Δεν παίζω άλλο μαζί σου κάνεις ζαβολιές.Θα θελες. Το σκορ είναι 5-4 υπέρ μου για να μη σου πω 6-4 με το παρόν
Διάβασες κι εσύ σπόιλερς ?Δεν παίζω άλλο μαζί σου κάνεις ζαβολιές.
Μόλις έχασες 10-6
Έχει προβλήματα η κοπέλα,μην την παρεξηγούμε.Μεγάλο τσόλι η Ειρήνη. Να τα λέμε κι αυτά
Τσόλι είναι. Μανουριάζει εδώ και μια βδομάδα και μετά ζητάει συγνώμη για να μη βγει στον τάκο.Έχει προβλήματα η κοπέλα,μην την παρεξηγούμε.
Εχώ σοβαρό θέμα μου έζχουν περισέψει δύο ρυζόγαλα και απο άυριο νηστεία,τι να κάνω?Τσόλι είναι. Μανουριάζει εδώ και μια βδομάδα και μετά ζητάει συγνώμη για να μη βγει στον τάκο.