baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
ποιος τραγουδαει εκει ειπαμε?
ποιος τραγουδαει εκει ειπαμε?
Βλαχάκι, μπορείς να την φας με κόκκινη σάλτσα και γαρίδεςΝΗΣΤΕΙΑ γαμώ την απιστία σας.
νταξει ρε να παμε.εγω τα ακουω ολα
και μαυρο κοτοπουλο?Βλαχάκι, μπορείς να την φας με κόκκινη σάλτσα και γαρίδες
Είναι ορθάδικο γιατί εγώ δεν μπορώ, θέλω στασίδινταξει ρε να παμε.εγω τα ακουω ολα
Εγώ βλαχάκι?Εγώ?Να σέβεσαι την προσφορά μου στο σαη όλα αυτά τα χρόνια.Βλαχάκι, μπορείς να την φας με κόκκινη σάλτσα και γαρίδες
Ετσι ξηγιέσαι τρουμπάκη? καλααααααακαι μαυρο κοτοπουλο?
Η Ρετσίνα μας κάνει νερά.νταξει ρε να παμε.εγω τα ακουω ολα
Πόσα χρόνια?Εγώ βλαχάκι?Εγώ?Να σέβεσαι την προσφορά μου στο σαη όλα αυτά τα χρόνια.
οχι ρε το κοριτσι...στασιδι μονο πιασεΗ Ρετσίνα μας κάνει νερά.
ρε ακομα δεν μου ειπατε τι ειναι το μαυρο κοτοπουλοΕτσι ξηγιέσαι τρουμπάκη? καλααααααα
Δες προφίλ.Πόσα χρόνια?
Σιγά μην της πιάσω και αγία τράπεζα.οχι ρε το κοριτσι...στασιδι μονο πιασε
Είναι κοτόπουλο με γαλλική προέλευση και πολλές θρεπτικές ουσίες. Δεν το χω φτιαξει ποτέ, δεν έχω συνταγή για το ένθετο.ρε ακομα δεν μου ειπατε τι ειναι το μαυρο κοτοπουλο
Αυτό που μαγειρέυει η Ρετσίνα.ρε ακομα δεν μου ειπατε τι ειναι το μαυρο κοτοπουλο
Εσυ δεν χρειάζεσαι συνταγές για να τα κάψεις. (2-2)Είναι κοτόπουλο με γαλλική προέλευση και πολλές θρεπτικές ουσίες. Δεν το χω φτιαξει ποτέ, δεν έχω συνταγή για το ένθετο.
Είσαι τόσο παλιός τύπε?Δες προφίλ.
κοτοπουλο γαλλιας που τρεφετε με φυτικες ινες.ρε ακομα δεν μου ειπατε τι ειναι το μαυρο κοτοπουλο
Γιατί η απορία,καλά υπάρχουν και χειρότεροι.Είσαι τόσο παλιός τύπε?
Αν μαγείρευα για σένα θα το καιγα επίτηδες (3-2)Εσυ δεν χρειάζεσαι συνταγές για να τα κάψεις. (2-2)