NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
ίσα ίσα που θα με επαινέσει που δεν κάνω φυλετικέ διακρισεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να παρακαλάτε να μην το δει αυτό η κα. Έριναλ ...![]()
![]()
![]()
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αντι για σκορδαλια θα φας μπομπαέχω σταμπάρει κάτι μανούλια με μαντήλα και περιμένω την παρέλαση![]()
Θα το θυμάμαι να σας ρωτάωΠάντα στην διάθεσή σας, κυρία!![]()
θα τον δωσω και εγω τον πουστηκαλά αυτός ο βασιλόφρων το παει φιρι φιρι για μπανάρισμα![]()
Θα το θυμάμαι να σας ρωτάω
ποια νουμερα? το 44 37 του νικ πχ δεν ειναι μηκος πλατος...ολυμπιακος ειναι σαν τον μπαμπα.τα πραγματικα του ειναι 7,3χ3
ειναι υπουλος να προσεχειςΘα το θυμάμαι να σας ρωτάω
Mε εξτρα γεμισηΚάτι από βιολογική ωρίμανσιν δεν έχουμε...; Και χωρίς να είναι φουσκωμένο;;;![]()
Δεν εννοούσα αυτά τα νούμερα, αλλά η διευκρίνιση δεν πάει χαμένηποια νουμερα? το 44 37 του νικ πχ δεν ειναι μηκος πλατος...ολυμπιακος ειναι σαν τον μπαμπα.τα πραγματικα του ειναι 7,3χ3
με το σεξ δεν εχει θεμα η Ερη, είναι προοδευτικη σε όλαΘα σας θεωρήσει σεξιστή επειδή βλέπετε το θήλυ κάτω από την μαντήλα και δεν σέβεστε την μαντήλα και ποιος διαβάζει μετά τα σεντόνια της ...![]()
δεν ειναι για την μασελα σουΟφείλω να ομολογήσω ότι αυτό λέει!!!
θα τον δωσω και εγω τον πουστη
μύστη είμαι Ελληνας δεν είμαι Σουηδος να μου αρέσει ο τόνος ούτε ινδος να μου άρεσει το Κάρι με ρίζες και σίγουρα όχι αφγανος να κάνω παρέλαση ως σημαιοφόρος. Εσύ που είσαι Βρετανός μάλλον και έχεις μεγαλώσει με τσάι στο παλάτι ίσως έχεις δίκιο να ενιστασαι για το σκορδονΠεραστικά!
Δηλαδή ;ειναι υπουλος να προσεχεις
το είδα. Ο Νικ έχει το ακαταλογιστο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()