troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.197
- Πόντοι
- 5.506
σουπια...δεν μπορω να πω παραπανωΔηλαδή ;
σουπια...δεν μπορω να πω παραπανωΔηλαδή ;
το είδα. Ο Νικ έχει το ακαταλογιστο
δεν ειναι για την μασελα σου
μύστη είμαι Ελληνας δεν είμαι Σουηδος να μου αρέσει ο τόνος ούτε ινδος να μου άρεσει το Κάρι με ρίζες και σίγουρα όχι αφγανος να κάνω παρέλαση ως σημαιοφόρος. Εσύ που είσαι Βρετανός μάλλον και έχεις μεγαλώσει με τσάι στο παλάτι ίσως έχεις δίκιο να ενιστασαι για το σκορδον
εμεις? Ούτε να σχολιάζουμε δεν μπορούμε;;;Ούτε να σχολιάζουμε δεν μπορούμε;;;
εμεις? Ούτε να σχολιάζουμε δεν μπορούμε;;;
ότι και να πεις σε έχω στην καρδιά μου το λες με αγάπη δεν το καταλογιζωείναι καλό αυτό ή παρεξηγήσιμο?
σβηνει το σκορδο?Βασιλοφρων έφτιαξα και μηλοπιτα
ότι και να πεις σε έχω στην καρδιά μου το λες με αγάπη δεν το καταλογιζω
ναι ρε και εγω...και την στηριζα για την διαδοχηΖηλεύω τώρα ...
σβηνει το σκορδο?
Ευγε :-*!!! θα κατεβω να παρω και παγωτο για συνοδευτικο τηςΒασιλοφρων έφτιαξα και μηλοπιτα
ναι ρε και εγω...και την στηριζα για την διαδοχη
τι το παραξενο?Φιρί φιρί το πάτε να σας έρθει και εσάς ο εξάψαλμος της κας. Έριναλ ...
οι λαϊκες σας καταβολές με εκπλησουν... Εύγε ίσως κάποτε πιούμε μαζί Ρετσινα αχαχαχαχαχαχα (όχι την κουκλίτσα) εγώ πιστεύω στο λιακοπουλο και στους νεφελιμΚαλώς, ρέκτη μου! Άλλωστε όπως έχει πει και ο μέγας κομμουνιστής, Γεώργιος Νταλάρας, είμεθα όλοι ίσοι αλλά όχι όμοιοι...
Δ.Ξ. Δ.Α.Πείτε λοιπόν, δημοσίως, ποίος είναι ο ένας και μοναδικός νηματοθέτης του παρόντος!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ότι και να πεις σε έχω στην καρδιά μου το λες με αγάπη δεν το καταλογιζω
οι λαϊκες σας καταβολές με εκπλησουν... Εύγε ίσως κάποτε πιούμε μαζί Ρετσινα αχαχαχαχαχαχα (όχι την κουκλίτσα) εγώ πιστεύω στο λιακοπουλο και στους νεφελιμ
εσύ με βλέπεις με βρίζεις με παιδευεις γελάμε.. Εκείνος είναι μακρυά δεν τον απολανβανουμε ρε μπλιζακι μουΖηλεύω τώρα ...