troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.197
- Πόντοι
- 5.506
μα με τετοιο βλεμα? με τετοιο στηθος?με τοσο ομορφα νυχια? σκορδαλια?αμασητη την κατεβαζουν τυπε![]()
μα με τετοιο βλεμα? με τετοιο στηθος?με τοσο ομορφα νυχια? σκορδαλια?αμασητη την κατεβαζουν τυπε![]()
Πολύ καλά ευχαριστώ. Ποια είναι τα σαπάκια;
τα ραμολιμεντα εδω..τα εχουν χασει λιγο αλλα ηταν καλα παιδια καποτεΠολύ καλά ευχαριστώ. Ποια είναι τα σαπάκια;
μα με τετοιο βλεμα? με τετοιο στηθος?με τοσο ομορφα νυχια? σκορδαλια?
μα με τετοιο βλεμα? με τετοιο στηθος?με τοσο ομορφα νυχια? σκορδαλια?
Δώστε μου περισσότερες πληροφορίεςΚατά βάσιν ο νηματοθέτης ... και μερικοί ακόμη ...![]()
Εσείς τι είστε;τα ραμολιμεντα εδω..τα εχουν χασει λιγο αλλα ηταν καλα παιδια καποτε
ωριμοςΕσείς τι είστε;
σιγα μωρε τη νεραϊδα Τινκερμπελ,Σκορδαλια κ αμα της αρεσειμα με τετοιο βλεμα? με τετοιο στηθος?με τοσο ομορφα νυχια? σκορδαλια?
Μια χαρά είναι οι ώριμοιωριμος
Εσείς τι είστε;
σιγα μωρε τη νεραϊδα Τινκερμπελ,Σκορδαλια κ αμα της αρεσει
σας ευχαριστω...τα αλλα τα παπουδια εδω βρωμανε οινοπνευμα (μπλε) απο της βεντουζες,καμφορα και φορμολη μερικοι...Μια χαρά είναι οι ώριμοι
σημερα ειδικα θα χασουμε τουλαχιστον 5 απο το νημα...θα πλακωθουν στην σκορδαλια και κακαροτ
Σάπιος κι αυτός;Αυτός είναι rotten, ως η Αγγλίς τροφός μου θα τον εχαρακτήριζε, κοιτάζοντάς τον με το ίδιο ενδιαφέρον που θα κοίταζε και έναν ιαγουάρον εις την αφρικανικήν στέπαν.
τι ειναι αυτος ο rotten? με εβρισες ρε?Αυτός είναι rotten, ως η Αγγλίς τροφός μου θα τον εχαρακτήριζε, κοιτάζοντάς τον με το ίδιο ενδιαφέρον που θα κοίταζε και έναν ιαγουάρον εις την αφρικανικήν στέπαν.
Τόσο χάλια;σας ευχαριστω...τα αλλα τα παπουδια εδω βρωμανε οινοπνευμα (μπλε) απο της βεντουζες,καμφορα και φορμολη μερικοι...