ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
ξεκουραστηκα αρκετα ερι
ησουν κουρασμενος; απο τι;ξεκουραστηκα αρκετα ερι
που εργαζεσαιαπο την δουλεια
Μωρή δεν είμαι πασαλιμανι, αλλα αν μεινεις εκει για ώρα θα ερθω να σου σκάσω ένα φιλι
Στο μάγουλο έτσι? ;)
καυτουλααα καλημεραα:-*
Ευχαριστώ και πάλι όλους του φίλους που ευχήθηκαν μετά.
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της Άνοιξης, ο καιρός θαυμάσιος και αποφάσισα να περάσω όμορφα.
Σε εστιατόριο δίπλα στο κύμα, με γκουρμέ φαγητά καλό λευκό κρασί και έναν άγγελο για παρέα.
Μόλις έσβησα την τούρτα και πήρα ένα γλυκό φιλί. Το καλύτερο δώρο έβερ και μην παρεξηγηθείτε που το λέω.
Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα.![]()
Μωρή δεν είμαι πασαλιμανι, αλλα αν μεινεις εκει για ώρα θα ερθω να σου σκάσω ένα φιλι
Στο μάγουλο έτσι? ;)
τι γίνεται πως πάει; ετουτοι εδω καταντάνε μέρα με την ημέρα οι μεγαλύτεροι πιρφόροι του σαη και ανησυχωμωρο μουυυυυυ....καλησπερα...σε σκεφτομουν ...οοοοολη μεραααα
τι γίνεται πως πάει; ετουτοι εδω καταντάνε μέρα με την ημέρα οι μεγαλύτεροι πιρφόροι του σαη και ανησυχω![]()
Τι φήμες ρε; Το προσκλητήριο λειπει μονοΦήμες.
Ευχαριστώ και πάλι όλους του φίλους που ευχήθηκαν μετά.
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της Άνοιξης, ο καιρός θαυμάσιος και αποφάσισα να περάσω όμορφα.
Σε εστιατόριο δίπλα στο κύμα, με γκουρμέ φαγητά καλό λευκό κρασί και έναν άγγελο για παρέα.
Μόλις έσβησα την τούρτα και πήρα ένα γλυκό φιλί. Το καλύτερο δώρο έβερ και μην παρεξηγηθείτε που το λέω.
Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα.![]()
καλώς το μπλιζακι. Εχουν ξεφυγει τουτοι εδω ψαχνουν για ερωτες .Καλα τους λετε γαιδούριαΠου να δείτε στον στίβο της ηδονής τι νεότευκτοι άγγελοι υπάρχουν!!!![]()
![]()
![]()
Troll mode OFF
Χρόνια σου πολλά φίλε, υγεία, ευτυχία και πάντα να έχεις στιγμές όμορφες όπως αυτές που περιγράφεις. Όλα τα άλλα να πάνε να γα...![]()
Παιδγιά τωρα είμαι Πασαλιμάνι αγκαλιά με Πενταγιώτισσα και πίνουμε ούζα.
Καλά που λίπει ο bramb γιατι μπορεί να γύρναγε σε .....ούζα
Γεια σου ρε Πενταγιώ λεβεντιά.