erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Ναι και μερικά αλλαΌτι είσαι η μούσα του νήματος έγραψα!
Ναι και μερικά αλλαΌτι είσαι η μούσα του νήματος έγραψα!
Να τα εκατοστήσεις και από μένα.Καλημέρα σε όλους τους καλούς φίλους.
Ευχαριστώ για τις ευχές και τα δώρα σας.
Ανταποδίδω και εύχομαι σε όλους Καλή Άνοιξη, μιας και σήμερα φεύγει επίσημα ο χειμώνας.
Άντε να φύγει και από μέσα μας.
![]()
25 εκατοσταΝα τα εκατοστήσεις και από μένα.
Πόσο γίνεσαι;
25 εκατοστα
Καλημέρα σε όλους τους καλούς φίλους.
Ευχαριστώ για τις ευχές και τα δώρα σας.
Ανταποδίδω και εύχομαι σε όλους Καλή Άνοιξη, μιας και σήμερα φεύγει επίσημα ο χειμώνας.
Άντε να φύγει και από μέσα μας.
![]()
Ευχαριστώ και πάλι όλους του φίλους που ευχήθηκαν μετά.
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της Άνοιξης, ο καιρός θαυμάσιος και αποφάσισα να περάσω όμορφα.
Σε εστιατόριο δίπλα στο κύμα, με γκουρμέ φαγητά καλό λευκό κρασί και έναν άγγελο για παρέα.
Μόλις έσβησα την τούρτα και πήρα ένα γλυκό φιλί. Το καλύτερο δώρο έβερ και μην παρεξηγηθείτε που το λέω.
Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα.![]()
Πασαλιμανι κ εσυ? Κερνας εε? Ειμαι η κοπελα με το κοκκινο φορεμα, στο τραπεζι διπλα απτα σκαλακια δεξια.
Happy fucking birthday αλανι!
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της Άνοιξης, ο καιρός θαυμάσιος και αποφάσισα να περάσω όμορφα.
Σε εστιατόριο δίπλα στο κύμα, με γκουρμέ φαγητά καλό λευκό κρασί και έναν άγγελο για παρέα.
Μόλις έσβησα την τούρτα και πήρα ένα γλυκό φιλί. Το καλύτερο δώρο έβερ και μην παρεξηγηθείτε που το λέω.
Ναι ; θέλεις και εσυ ποποφ μια τέτοια τύχη;Νικόλα, πάντα υγεία και ομορφιές!
Θα ήλπιζα βέβαια να έχω κι εγώ έναν άγγελο για παρέα, αλλά στο βαθύ γήρας όπου βρίσκομαι, φοβάμαι μήπως τέτοιες
επιθυμίες μου, εκπληρωθούν με τον λάθος τρόπο...![]()
![]()
Ναι ; θέλεις και εσυ ποποφ μια τέτοια τύχη;
Φοβάμαι να ζητήσω ευχή από τον Θεούλη, Έρη μου, μήπως καταλάβει λάθος και αντί για κάποια ξανθιά αγγελίνα
μου στείλει τον Αρχάγγελο Μιχαήλ με το σπαθί...
Ξέρεις, αυτόν που παίρνει τις ψυχές (έχουμε και κάποια ηλικία)...![]()
![]()
![]()
καλησπερα ερι τι κανεις
Πάντα τέτοιακαι εγω ειμαι σε πολυ καλη φαση ερι σε ολους τους τομεις