Kala_na_pername
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 91
- Πόντοι
- 6
Το νήμα στέκεται αλληλέγγυο δίπλα σας!
Το ελπιζω και το ευχομαι διοτι εχω γινει αποδεκτης πολλων προσπαθειων για να με εξοστρακισουν απο εδω
Το νήμα στέκεται αλληλέγγυο δίπλα σας!
καλά ρε μαγκίτη ναούμε. Θα ξηγιόμαστε πιο μανιτζέβελα από τούδε και στο εξής; Ξηγήθηκα στα ίσια;
Το ελπιζω και το ευχομαι διοτι εχω γινει αποδεκτης πολλων προσπαθειων για να με εξοστρακισουν απο εδω
Όταν την έχυνες στα μούτρα όμως άλλα έλεγες!Βλεπω πολυ καλα αλλωστε ειμαι δεκτης τουλαχιστον 3 τετοιων προσπαθειων του κυριου αυτου και καθε φορα η αληθεια λαμπει...Καλα μου τα λεγατε εσεις
η μονη μου ελπιδα πια ειναι τωρα που θα παρει την νταλικα η σαρανταρα να με παρει συνοδηγο σε μακρυνα ταξιδια...
τωρα μιλας σωστακαλά ρε μαγκίτη ναούμε. Θα ξηγιόμαστε πιο μανιτζέβελα από τούδε και στο εξής; Ξηγήθηκα στα ίσια;
Όταν την έχυνες στα μούτρα όμως άλλα έλεγες!
αντε αποδω ρε γεροσατυρε
Να υποθεσω λογω ηλικιας τρεχουν τα σαλακια σας σωστα?
Ντοκουμέντα από τα κατορθώματα του Καλοπερσάκη! (Αποκελιστικό)
Και ως γνωστον ο κυριος ετουτος αρχισε ξανα τα γνωστα και ανυποστατα....Απαξιωνει καθε εννοια σεβασμου και φιλιας με ζηλευει τελικωςΝτοκουμέντα από τα κατορθώματα του Καλοπερσάκη! (Αποκελιστικό)
Διστάζω να τα αποκαλύψω... ήταν λόγια πάντως άκρως προσβλητικά!Τι έλεγε, δηλαδή;
Καλημέρα σενιορΚαλημέρα στους νυν από τον τέως
Και ως γνωστον ο κυριος ετουτος αρχισε ξανα τα γνωστα και ανυποστατα....Απαξιωνει καθε εννοια σεβασμου και φιλιας με ζηλευει τελικως
Γεια σας κ Νικ καλημερουδιαΚαλημέρα στους νυν από τον τέως
Καλημέρα στους νυν από τον τέως