blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
η ερι...
Ποίος ηνδιαφέρθη για την γνώμην σας;
η ερι...
Μα εσεις βεβαια δεν το αρνειται κανενας αυτο![]()
![]()
![]()
![]()
Όσο και να προσέξεις, δεν μπορείς να κρυφτείς. Οι μυστικοί πράκτορες του νήματος τα παρακολουθούν όλα!κ Ζεμπου παρολο που ηταν φιλικη η συναντηση εσεις συνεχιζεται τα κτυπηματα κατω απο την μεση θα ειμαι πιο προσεκτικος την επομενη φορα ειστε φιδι κολοβο![]()
![]()
Όσο και να προσέξεις, δεν μπορείς να κρυφτείς. Οι μυστικοί πράκτορες του νήματος τα παρακολουθούν όλα!
Όσο και να προσέξεις, δεν μπορείς να κρυφτείς. Οι μυστικοί πράκτορες του νήματος τα παρακολουθούν όλα!
Δεν εχω αναγκη κ Ζεμπου διοτι δεν κανω τπτ κακο κολουθω πιστα την φιλοσοφια του νηματος κατι που εσεις εχετε γραψει στα παλαιοτερα των υποδηματων σας...
αδαμαντινος χαρακτηρας...μπραβο σουΔεν εχω αναγκη κ Ζεμπου διοτι δεν κανω τπτ κακο κολουθω πιστα την φιλοσοφια του νηματος κατι που εσεις εχετε γραψει στα παλαιοτερα των υποδηματων σας...
αισχος...ολο γαμησι και ρουφιανια ειναι το νημα...
πετανε κανα κανα ποιημα και καμμια καθαρευουσα που και που για αλλοθι σοβαροτητας αλλα....
νους υγιής εν σώματι υγιεί κ Ζεμπου και μακρυα απο τα κορασια αυτη ειναι η τακτικη μου εξου και διατηρω την σιλουετα μ κοιμαμαι νωρις ξυπναω νωρις τρεφομαι σωστα και δεν καταναλισκω περιττη ενεργεια σε ακατανομαστα σπορ οπως εσεις
αδαμαντινος χαρακτηρας...μπραβο σου
Σε ευχαριστω φιλε Τρουμπακη αν και ειμαι σιγουρος οτι τωρ ψαχνει ψευδη στοιχεια για να αμαυρωσει την ακεραια σταση μπυ στο παρον νημα
δεν βλεπεις τι γινετε εδω?Σε ευχαριστω φιλε Τρουμπακη αν και ειμαι σιγουρος οτι τωρ ψαχνει ψευδη στοιχεια για να αμαυρωσει την ακεραια σταση μπυ στο παρον νημα
Το νήμα ευνοεί τους καταδότες.
Το inbox του νηματοθέτη είναι φιλόξενο σε αλληλοδιαβολές και καταγγελίες!!!![]()
και ιερας εξετασης παρακαλω διοτι εντοπισα πολλες καινουργιες εισαγωγεςΠολύ καλά, κύριε!
Θέτετε υποψηφιότητα για την επιτροπή κατήχησης του νήματος!![]()
ουκρανια? ρωσσια? για πεκαι ιερας εξετασης παρακαλω διοτι εντοπισα πολλες καινουργιες εισαγωγες
Βλεπω πολυ καλα αλλωστε ειμαι δεκτης τουλαχιστον 3 τετοιων προσπαθειων του κυριου αυτου και καθε φορα η αληθεια λαμπει...Καλα μου τα λεγατε εσειςδεν βλεπεις τι γινετε εδω?
καλά ρε μαγκίτη ναούμε. Θα ξηγιόμαστε πιο μανιτζέβελα από τούδε και στο εξής; Ξηγήθηκα στα ίσια;αισχος...ολο γαμησι και ρουφιανια ειναι το νημα...
πετανε κανα κανα ποιημα και καμμια καθαρευουσα που και που για αλλοθι σοβαροτητας αλλα....