barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.382
- Πόντοι
- 5.506
πιπες το αγαπημενο μου σπορ
Ερι μας είπες
πως θα μας πάρεις πίπες
και τώρα μας λες
πως είναι ακριβές.
Για να μην παρεξηγηθώ βεβαίως βεβαίως.
πιπες το αγαπημενο μου σπορ
Ερι μας είπες
πως θα μας πάρεις πίπες
και τώρα μας λες
πως είναι ακριβές.
Για να μην παρεξηγηθώ βεβαίως βεβαίως.
θα μοιραστουν πιπες στα μελη απο δευτερα εκαμα παραγγελια
Δεν τον μαλωνω αστον,αλλωστε το βραδυ απο κοντα θα ειναι Ζαμπουνης,οπως και στην προηγουμενη εξοδοκάνω ότι δεν άκουσα . Ελπίζω να μην τα δει ο βασιλόφρων γιατι θα σε βάλει να τα φας
Εδώ τα λέτε εσείς;Δεν τον μαλωνω αστον,αλλωστε το βραδυ απο κοντα θα ειναι Ζαμπουνης,οπως και στην προηγουμενη εξοδο
Ωπ , τι έχουμε εδώ; Νέα παρουσία στο νήμα μας;;;Εδώ τα λέτε εσείς;
Εδω τα λεμε εμειςΕδώ τα λέτε εσείς;
Είστε όλοι γέροι με μικρή;Εδω τα λεμε εμεις
Εξαρτάται πως προσδιορίζετε το γέρος δεσποινίς. Αν για σας κάθε άντρας πάνω από τα 80 με πίεση , ζάχαρο, τριγλυκερίδια και αδυναμία στύσης περαν της μιας φοράς ανά εξάμηνο, είναι γέρος ... ε ναι είμαστε !!!Είστε όλοι γέροι με μικρή;
Σε λιγο θα μπει ενας που ειναι ντελικανης παιδαρος και πουτσαρας,υπομονηΕίστε όλοι γέροι με μικρή;
Υπάρχει τέτοιος αλλόθρησκος στο νήμα μας;;; Ποιος είναι;;; Ξέρνα τα όλα αμέσως...Σε λιγο θα μπει ενας που ειναι ντελικανης παιδαρος και πουτσαρας,υπομονη
Εξαρτάται πως προσδιορίζετε το γέρος δεσποινίς. Αν για σας κάθε άντρας πάνω από τα 80 με πίεση , ζάχαρο, τριγλυκερίδια και αδυναμία στύσης περαν της μιας φοράς ανά εξάμηνο, είναι γέρος ... ε ναι είμαστε !!!
Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Εσυ τους βγάζεις όλους τεράστιους, ο άλλος λέει ότι είστε γέροι και δενΣε λιγο θα μπει ενας που ειναι ντελικανης παιδαρος και πουτσαρας,υπομονη
Όσον αφορά σε αυτό, δεν γνωρίζω τις ποσοτικές προδιαγραφές σας. Εγώ πχ που την έχω 22 εκ. , την έχω μικρή σε σχέση με τον raopau που την έχει 35...Είστε όλοι γέροι με μικρή;
Αν κάνετε έναν κόπο να κάνετε μια αντιπαραβολή των κριτικών με τα μέλη του νήματος, κάθε απορία θα σας λυθεί...Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Εσυ τους βγάζεις όλους τεράστιους, ο άλλος λέει ότι είστε γέροι και δεν
Τα αστέρια σας και οι βαθμολογίες σας είναι αντίθετες από αυτά που λέτε.Αν κάνετε έναν κόπο να κάνετε μια αντιπαραβολή των κριτικών με τα μέλη του νήματος, κάθε απορία θα σας λυθεί...
Queen Eri παρακαλώ. Τώρα που επιτέλους εξεδιώχθη ο τρισκατάρατος και επάρατος (πρώην) Νηματοθέτης, καιρός να μπουν τα πράγματα στη θέση τους...Α ρε κιορατά Βασιλόφρωνα, που είναι η Έρη να σε σκίσει
Queen Eri παρακαλώ. Τώρα που επιτέλους εξεδιώχθη ο τρισκατάρατος και επάρατος (πρώην) Νηματοθέτης, καιρός να μπουν τα πράγματα στη θέση τους...