raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.336
- Πόντοι
- 5.006
Επάρατε, επαχθή, και τρισκατάρατε !!! Νυφίτσα των Δικαστηρίων, ντροπή της Δικαιοσύνης, που νόμιζες ότι θα μετοικήσεις εις Αθήνας και το νήμα δεν θα ελάμβανε γνώση των πομπών σου!!!Λακέ του συστήματος , τσιράκι των σαβουροπηδήκουλων, αισχρέ και ποταπέ μπαζοπνίχτη, που διαβάλλεις τα τίμια μέλη του site για να καλύψεις τις δικές σου ντροπές στα πεδία του πληρωμένου έρωτα !!! Ανόσιε μπαζοπνίχτη, υποκριτή πιπινοφάγε, σε καταλάβαμε !!! Μην τολμήσεις να επανέλθεις στη Θεσσαλονίκη. Έχεις πλέον καθαιρεθεί. Ακόμη και οι φανατικότεροι των υποστηρικτών σου, αντελήφθησαν πλέον το μέγεθος της κοροϊδίας σου και σε έχουν εγκαταλείψει ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ!!!
ALL HAIL QUEEN ERI !!!
τι ώρα θα έρθετε;
αν βγει ο ορος απο το χερι ισως ... χαχαχχαχαχαχαχχααχΚι αν έχεις άντερα, σε προκαλώ. Κάνε μια καινούρια ψηφοφορία με το ερώτημα "Ποιόν προτιμάτε για Νηματοθέτη;" με δυο επιλογές. Την αφεντιά σου και την πολυχρονεμένη μας Έρι... Να δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος...
με τέτοιες μαλακιες που ποσταρεις, τι να ερθω να κανω, να σε πλακωσω στις γρηγορες???τι ώρα θα έρθετε;
θα φερεις λουλουδια να ετοιμάσω το βαζο; μηπως κάτι δεν τρωτε να προσεξω ;με τέτοιες μαλακιες που ποσταρεις, τι να ερθω να κανω, να σε πλακωσω στις γρηγορες???
αναγουλιασα με το αρθρο...
θα φερω ανα μπουκετο τριανταφυλλα να στα καρφωσω στον πατο σουθα φερεις λουλουδια να ετοιμάσω το βαζο; μηπως κάτι δεν τρωτε να προσεξω ;
ετσι γουσταρει η παλιοανωμαλαρα...αλλιως παιρνει θαρρος και λεει μαλακιες...ωραιοι τροποι
κάνω ότι δεν άκουσα . Ελπίζω να μην τα δει ο βασιλόφρων γιατι θα σε βάλει να τα φαςθα φερω ανα μπουκετο τριανταφυλλα να στα καρφωσω στον πατο σου
από φαι θελω κατι ελαφρυ γιατι είμαι στην γραμμωση
τι να κανει και ο φουκαράς με σενα που εμπλεξε... :-κάνω ότι δεν άκουσα . Ελπίζω να μην τα δει ο βασιλόφρων γιατι θα σε βάλει να τα φας
Οντως είναι εξαιρετικο παιδί . Μερικες φορές αναρωτιέμαι και εγω τι μου βρηκετι να κανει και ο φουκαράς με σενα που εμπλεξε... :-
θα φερω ανα μπουκετο τριανταφυλλα να στα καρφωσω στον πατο σου
από φαι θελω κατι ελαφρυ γιατι είμαι στην γραμμωση
εσυ εισαι το καλυτερο κοριτσι εδω.Πλενεις,μαγειρευεις,σοβαντιζεις....θησαυρος