ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Η ερι ειναιπροεδροςβασίλισσα πλεον εδω μεσα ,θα σεβεστε
Η ερι ειναιπροεδροςβασίλισσα πλεον εδω μεσα ,θα σεβεστε
Ναι... Έτσι... Μίλα μου βρώμικα , με φτιάχνεις... Καλά σε είχα κόψει εγώ από την αρχή ότι είσαι kinky girl...εχουμε επισκεπτες σημερα. θα τα πουμε ισως άλλη φορα σε μια ανακριση με βραστα αυγα και βγαλμενα νυχια
Εσείς μας ανάψατε φωτιές και δεν μας είπατε λεπτομέρειες όμωςΗ ερι ειναι προεδρος πλεον εδω μεσα ,θα σεβεστε
καταρχας να μας συστηθεις. ετος γεννησεως καταγωγη διαμονη στηθος μεση κωλος περιφερεια και εκκαθαριστικο καθως και ιατρικο φακελο με αντιλυσσικό εμβολιο έστωΕσείς μας ανάψατε φωτιές και δεν μας είπατε λεπτομέρειες όμως
Τα έχω γράψει σε ένα θέμα γυναικών όλα αυτάκαταρχας να μας συστηθεις. ετος γεννησεως καταγωγη διαμονη στηθος μεση κωλος περιφερεια και εκκαθαριστικο καθως και ιατρικο φακελο με αντιλυσσικό εμβολιο έστω
Να προσθέσω : Ομάδα αίματος, ομάδα ποδοσφαίρου, σεξουαλικός προσανατολισμός, τα καταπίνει ή τα φτύνει... Βασικά πράγματα, για να ξέρουμε με ποια έχουμε να κάνουμε και να κινηθούμε αναλόγως.καταρχας να μας συστηθεις. ετος γεννησεως καταγωγη διαμονη στηθος μεση κωλος περιφερεια και εκκαθαριστικο καθως και ιατρικο φακελο με αντιλυσσικό εμβολιο έστω
αμα εισαι γυναικα ( ), δωσε αναλυτικη κατασταση σωματικης σου διαπλασης να δω αν αξιζει να σου κανω καταδρομικη...Τα έχω γράψει σε ένα θέμα γυναικών όλα αυτά
Όλα τα εμβόλια έχω κάνει
επισης νικολακιιιιΠαιδάκια καλό απογευμα
ο ντελικανης που λεγαμε..αμα εισαι γυναικα ( ), δωσε αναλυτικη κατασταση σωματικης σου διαπλασης να δω αν αξιζει να σου κανω καταδρομικη...
απαντα μωρη σ αυτό που σε ρωταω και ασε τα σουξου μουξουΜε κάλεσε ο κύριος Γάσπαρης εδώ και .... με προκάλεσε ο κύριος βασιλόφρων
Κατάλαβα, από τους σκληρούς είναι, πέρασε και σπο το θέμα των γυναικώνο ντελικανης που λεγαμε..
Ο κατάλογος εδώ δεν σε αναφέρει με κολακευτικά σχόλια κύριε σκληρέ.
Ο Νικ την έχει τεραστια
Ο αιδοιολειχος χοντρη
του ερειζερ ειναι δυνατη
και του σαουλ ανεξαρτητη
του μπλιζ ειναι αριστοκρατικη
του βλουβλου αυτονομη
του κοσμακοστακη αλητικη
του εξκαλιμπουλ σπαθατη
του ζεμπου ειναι ανηθικη
του ραοπαπι φυλακισμενη
του κωλογερα ασταματητη
Ο αδερφός είναι σε δική του κατηγορία. Μια κατηγορία μόνος του!Ο κατάλογος εδώ δεν σε αναφέρει με κολακευτικά σχόλια κύριε σκληρέ.
Επίσης δεν αναφέρει τον βασιλόφρων.
Για τον nick πάντως μίλησε και ο βασιλόφρων και η εριναλ
Α)Ο κατάλογος εδώ δεν σε αναφέρει με κολακευτικά σχόλια κύριε σκληρέ.
Β)Επίσης δεν αναφέρει τον βασιλόφρων.
Γ)Για τον nick πάντως μίλησε και ο βασιλόφρων και η εριναλ
λες η καινουρια να είναι σαν την μαριαννα με την κωλαρα της και να της κανω κανα πεσιμο να της ταισω τα φλοκια μου ή θα είναι κανα ερειπιο και τζαμπα θα χαραμισω τα μεγκαμπαιτ μου??Α)της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες λενε ;)
Β)Classified information
Γ)αυτο ειναι γνωστο τοις πασι και αδιαμφισβητητο
Ο Νικ την έχει τεραστια
Ο αιδοιολειχος χοντρη
του ερειζερ ειναι δυνατη
και του σαουλ ανεξαρτητη
του μπλιζ ειναι αριστοκρατικη
του βλουβλου αυτονομη
του κοσμακοστακη αλητικη
του εξκαλιμπουλ σπαθατη
του ζεμπου ειναι ανηθικη
του ραοπαπι φυλακισμενη