blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.547
- Πόντοι
- 26.096
Μου βγήκε ο καφές από την μύτη!
Όλες οι φωνές θα παταχθούν!
Στο νήμα θα επιβάλλω Ερντογανισμό...
Ωραίοι τρόποι όπως θα έλεγε και η κα. Έρη!
Καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων διὰ τὸ ὄνομά μου· ὁ δὲ ὑπομείνας εἰς τέλος οὗτος σωθήσεται. [Ματθ. ι' 22]Όλες οι φωνές θα παταχθούν!
Στο νήμα θα επιβάλλω Ερντογανισμό...
Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν [τοῖς] οὐρανοῖς· ὅστις δ’ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι κἀγὼ αὐτὸν ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν [τοῖς] οὐρανοῖς. [Ματθ. ι' 32-33]
Λέγω δὲ ὑμῖν ὅτι πᾶν ῥῆμα ἀργὸν ὃ λαλήσουσιν οἱ ἄνθρωποι ἀποδώσουσιν περὶ αὐτοῦ λόγον ἐν ἡμέρᾳ κρίσεως· [Ματθ. ιβ' 36]Εκκινείστε λοιπόν τις εξομολογήσεις!
Το inbox του νηματοθέτη είναι ανοικτό για όλους σας...
Εκκινείστε λοιπόν τις εξομολογήσεις!
Το inbox του νηματοθέτη είναι ανοικτό για όλους σας...
Μπλιζακι καλημέρα στην έκανα τη μαμουνια
Του είπε μια μέρα
Η εριναλ η βελζεβουλ που ήταν πειρακτηρι
Και ο μπλιζ ανέβασε παλμους και είπε θα τη δειρει
Με στρατηγό του τον βλουβλου και αρχιστατηγαρα τον νικ τον τριβή που το πουλί ήτανε σαν χατζαρα
Ξεκίνησε τον πόλεμο και είπε θα γαμησω κσι του βαρδαρη τις αυλές καποτια θα γεμίσω
Θα τρέμουν κσθαριστριες ντρομο θα μου φωνάζουν της μιρας τα μουνοχειλα εμένα θα φωνάζουν
Απόσπασμα από παππουλιαδα με τίτλο ο μπλιζικος πόλεμος
Του είπε μια μέρα
Με στρατηγό του τον βλουβλου και αρχιστατηγαρα τον νικ τον τριβή που το πουλί ήτανε σαν χατζαρα
Ξεκίνησε τον πόλεμο και είπε θα γαμησω κσι του βαρδαρη τις αυλές καποτια θα γεμίσω
Θα τρέμουν κσθαριστριες ντρομο θα μου φωνάζουν της μιρας τα μουνοχειλα εμένα θα φωνάζουν
Του είπε μια μέρα
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω...δε μας συμφερει να εξομολογηθουμε κυριε....ειδικα εμενα....
θα με στειλετε στην πυρα...μαζι με τις ξενερωτες
Λέγω δὲ ὑμῖν ὅτι πᾶν ῥῆμα ἀργὸν ὃ λαλήσουσιν οἱ ἄνθρωποι ἀποδώσουσιν περὶ αὐτοῦ λόγον ἐν ἡμέρᾳ κρίσεως· [Ματθ. ιβ' 36]
Τι λές ρε μύστη;;;Έχω χαρακτηρίσει τον Ιησού [ και επιμένω στον χαρακτηρισμό ] σε κριτική μου ως ειρηνόφιλο ακτιβιστή από τη Ναζαρέτ.
Όλες αυτές οι απειλές και οι υποσχέσεις είναι μεταγενέστερες εφευρέσεις των ηγετών του θρησκευτικού Δόγματος προκειμένου να ελέγξουν τον λαό [ ].
Ο νηματοθέτης δεν πτοείται, κύριε!
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω...
Κυρία μου, εγώ απεφοίτησα από εκκλησιαστικό σχολείο... Νομίζω , άλλωστε , είναι εμφανές όταν με βλέπει κάποιος...πολυ στα θρησκευτικα το ριξαμε σημερα