ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Αφού πεινάς, βάλε κάτι... στο στόμα σου. Μην μένεις νηστικιά...μη μιλας για λεμονατα ....αρχιζω και πειναω κι ειναι νωρις ακομα
Αφού πεινάς, βάλε κάτι... στο στόμα σου. Μην μένεις νηστικιά...μη μιλας για λεμονατα ....αρχιζω και πειναω κι ειναι νωρις ακομα
Αυτη ειναι νηματοθετις. Eri for ever.
Τους σκορπιούς τους πατάμε...
Κάτω απ την αμυγαλια
Καθόταν η Αφροδίτη
Όμορφη σαν την άνοιξη
Κσι τον αποσπεριτη
Είχε τα όμορφα βυζα
Έξω και τα κουνουσε
Τα βλέπει ο αιδοιολειχος
Κσι χάθηκε ο νους του
Απλωνει το ένα χέρι του
Το άλλο στο μπουτακι
Αμυγδαλάτο ήθελε
Σε ξένο περβολακι..
Απόσπασμα από κεφάλαιο οκτώ παππουλιαδας
Τι θέλετε εδώ κύριε. Είσθε ένας έκπτωτος, ένας "τέως". Αποχωρήστε διακριτικά, με όση αξιοπρέπεια σας έχει απομείνει.Αρκετά ξεσαλώσατε!
Επανέρχεται η τάξις!
Καλημέρα!!!
Εδώ, για εμάς, τους αυθεντικούς -και όχι τους γιαλαντζί (βλ. Ζεμπού, Γλειφοτέτοιους και Σία)-
παππούληδες, χρειάζεται νοσοκόμα για καθετήρες και ορούς, και όχι καθαρίστρια για καπότια...
Όλοι αυτοί, γκρήγκορα ντρόμο, ούστ από 'ντώ...
Καλώς τον μύστη τον μέγα κ. νηματοθέτη. Καλημέρα σας! Τι κάνετε; Φάγατε καλά;Αρκετά ξεσαλώσατε!
Επανέρχεται η τάξις!
Καλημέρα!!!
Αρκετά ξεσαλώσατε!
Επανέρχεται η τάξις!
Καλημέρα!!!
....αυτη ειναι νηματοθετης...οχι σαν τον αλλον....
με την αγγλιδα τροφο
Τι θέλετε εδώ κύριε. Είσθε ένας έκπτωτος, ένας "τέως". Αποχωρήστε διακριτικά, με όση αξιοπρέπεια σας έχει απομείνει.
Καλώς τον μύστη τον μέγα κ. νηματοθέτη. Καλημέρα σας! Τι κάνετε; Φάγατε καλά;
Τι θέλετε εδώ κύριε. Είσθε ένας έκπτωτος, ένας "τέως". Αποχωρήστε διακριτικά, με όση αξιοπρέπεια σας έχει απομείνει.
Σας υπενθυμίζω... Ο μη ων μετ' εμού κατ' εμού εστί (Λουκάς κ 17-18)Καλώς τον μύστη τον μέγα κ. νηματοθέτη. Καλημέρα σας! Τι κάνετε; Φάγατε καλά;
Αληθές ότι χθες βράδυ ανακάλυψα ένα νέο εστιατόριο ... νέο δηλαδή για εμένα... θα το πω στην κα. Έριναλ να πάει και είμαι σίγουρος ότι θα της αρέσει ..!
Τεως. Ειναι και αυτος ενας τιτλος. Δεν ακουγεται και ασχημα. Θα εχετε και την συμπατασταση του κυριου ΒασιλοφρωνοςΤι θέλετε εδώ κύριε. Είσθε ένας έκπτωτος, ένας "τέως". Αποχωρήστε διακριτικά, με όση αξιοπρέπεια σας έχει απομείνει.
Να δω πως θα... χωνέψεις.Αληθές ότι χθες βράδυ ανακάλυψα ένα νέο εστιατόριο ... νέο δηλαδή για εμένα...
Μου βγήκε ο καφές από την μύτη!Και ο αντισθενης που ήτανε φίλος του ζεμπουδακι
Κατέβηκε από τον ολυμπο με το στενό σορτσακι
Μαζί με το ζεμπουδισμο έφερε και την καβλα
Της Αφροδίτης το παιδί, που είχε ένα κωλο θαύμα
Την πηδηξε ο εσκαλιμπουρ μια μέρα κατά λάθος
Που είχε όρθιο το πουλί και του ήρθε μέγα πάθος
Απόσπασμα από το κεφάλαιο β της παππουλιαδας σελίδα 69
Και ο αντισθενης που ήτανε φίλος του ζεμπουδακι
Κατέβηκε από τον ολυμπο με το στενό σορτσακι
Μαζί με το ζεμπουδισμο έφερε και την καβλα
Της Αφροδίτης το παιδί, που είχε ένα κωλο θαύμα
Την πηδηξε ο εσκαλιμπουρ μια μέρα κατά λάθος