ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Καλημέρα πιπινοπνίχτες και τεκνορουφήχτρες...
Καλημέρα κύριε Και οι υπόλοιποι;Καλημέρα πιπινοπνίχτες και τεκνορουφήχτρες...
Εννοούσα κύριε, εμείς οι υπόλοιποι οι μη πιπινοπνίχτες και μη κραιπαλιάσεντες δε δικαιούμαστε την καλημέρα σας;Κυριακή σήμερα... Αφήστε τους να ξεκουραστούν από την χθεσινοβραδυνή κραιπάλη...
Καλημέρα πιπινοπνίχτες και τεκνορουφήχτρες...
Η καλημέρα πήγαινε σε όλους, καθόσον ΟΛΟΙ ΜΑΣ (άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο) είμεθα πιπινοπνίχτες κύρε.Εννοούσα κύριε, εμείς οι υπόλοιποι οι μη πιπινοπνίχτες και μη κραιπαλιάσεντες δε δικαιούμαστε την καλημέρα σας;
Και ο χρόνος σε βάρος του ανθρώπου ... Πηγαίνω για περπάτημα μαζί με το πιο πιστό σε μένα θηλυκό, τη σκύλα μου δηλαδή!
Καλημέρα σας κυρία μου. Όχι δεν είμαι στα κεραμίδια. Είμαι στη Λεμεσσό...καλημερα σας κυριε ΑΙΔΙΟ ΤΕΤΟΙΕ....ανεβηκατε στα κεραμιδια σημερα να νιαουρισετε ...η οχι
Καλημέρα σας κυρία μου. Όχι δεν είμαι στα κεραμίδια. Είμαι στη Λεμεσσό...
Πλανάσθε αξιολάτρευτη. Για δουλειά ήρθα. ΄Πρέπει να συναντηθώ με τον δικηγόρο και τον λογιστή της εταιρίας. Κωλοδουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει...χαχαχα....απιστευτος καλα να περασετε...κι αμα βρειτε καμια στεγη ανεβειτε κι εκει να δουνε οι κυπριοι πως νιαουριζουν οι Ελληνικοι Ελιτογατοι
Κου κου! Με νεύρα ξύπνησε! :SΚαλημέρα που είναι ο καφετζης να φτιάξει καφέ πρωινό κάτι τέλος πάντων
Και εγω για δουλεια ειμαι εδω στη ξενητια. Τι με περασατε; Για κανενα πορνοτουριστα;Πλανάσθε αξιολάτρευτη. Για δουλειά ήρθα. ΄Πρέπει να συναντηθώ με τον δικηγόρο και τον λογιστή της εταιρίας. Κωλοδουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει...
κουκου ζεμπουδακι με το τρυπιο φακελάκι αχαχαχαχαχαχα και το ατακτο καβλακιΚου κου! Με νεύρα ξύπνησε! :S
κουκου ζεμπουδακι με το τρυπιο φακελάκι αχαχαχαχαχαχα και το ατακτο καβλακι
Πλανάσθε αξιολάτρευτη. Για δουλειά ήρθα. ΄Πρέπει να συναντηθώ με τον δικηγόρο και τον λογιστή της εταιρίας. Κωλοδουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει...
Τιμή και πρόγραμμα! :oΚαι εγω για δουλεια ειμαι εδω στη ξενητια. Τι με περασατε; Για κανενα πορνοτουριστα;