blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Μπράβο στα μέλη του νήματος που διακατέχονται ΚΑΙ από εικαστικές ανησυχίες!
Αφού δεν διακατεχόμεθα από άλλες ανησυχίες...
Μπράβο στα μέλη του νήματος που διακατέχονται ΚΑΙ από εικαστικές ανησυχίες!
Όταν θα σου το παραδώσει ο νηματοθέτης να δω τι θα λες!![]()
Εγώ είμαι ένας ταπεινός συνοδοιπόρος, δεν επιθυμώ λάβαρα.Όταν θα σου το παραδώσει ο νηματοθέτης να δω τι θα λες!![]()
Όλοι τους είναι ο ένας μεγαλύτερος επιβήτορας από τον άλλο. Δυστυχώς απέτυχα ως νηματοθέτης.
Οι μόνοι πιστοί στις αρχές του νήματος είναι οι κ.κ. troubakhs, The Saint,popov και ο νηματοθέτης ...
Ουδείς έτερος ...
θα το λουστείς φίλε μου.Εγώ είμαι ένας ταπεινός συνοδοιπόρος, δεν επιθυμώ λάβαρα.
Καλημέρα σενιορ.Κι εγώ
καλημέρα σας![]()
Γεια σου ρε Νικόλα που από τις βραβεύσεις θυμίζεις αρχιστράτηγο Αμερικάνικης Στρατιάς!Κι εγώ
καλημέρα σας![]()
Καλή ξεκούραση φίλε μουθα το λουστείς φίλε μου.Υπάγω και εγώ.
Γεια σου ρε Νικόλα που από τις βραβεύσεις θυμίζεις αρχιστράτηγο Αμερικάνικης Στρατιάς!
Όλοι τους είναι ο ένας μεγαλύτερος επιβήτορας από τον άλλο. Δυστυχώς απέτυχα ως νηματοθέτης.
Οι μόνοι πιστοί στις αρχές του νήματος είναι οι κ.κ. troubakhs, The Saint,popov και ο νηματοθέτης ...
Ουδείς έτερος ...
Οι μόνοι πιστοί στις αρχές του νήματος είναι οι κ.κ. troubakhs, The Saint,popov και ο νηματοθέτης, και ο Τρίβης ...
Ουδείς έτερος ...
Καλημερίζω τον Dillinger των τραπεζών θηλυκών Βαλκανίων και περιχώρων!
Καλημερίζω τον Dillinger των τραπεζών θηλυκών Βαλκανίων και περιχώρων!
Για μια ακόμη φορά, πετάω το γάντι στον κ. νηματοθέτη, να παρουσιαστεί εδώ και τώρα και να ομολογήσει τα πεπραγμένα του!
Αχ, όπου φτωχός κι η μοίρα του ...