barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.117
- Πόντοι
- 5.506
συμφωνώ, αίσχος... ντροπή...
τι πράγματα είναι αυτά, βάλτε καμιά γριά...
Ναι, βάζετέ του ιδέες.....
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
συμφωνώ, αίσχος... ντροπή...
τι πράγματα είναι αυτά, βάλτε καμιά γριά...
που βρήκα τον σύζυγο μου φυσικά που είναι πιπίνιο και με μεγάλη.. καρδιά![]()
Με πρόλαβε ο NICK TRIVE..Αναρτήθηκε το νέο πόνημα του νηματοθέτη.
Εμφανίζεται όμως, προς το παρόν, μόνο αν γίνει refresh στις κριτικές και όχι σε όλη την σελίδα ...![]()
Με πρόλαβε ο NICK TRIVE..
2η ψήφος,από εμένα.
Πάω να την διαβάσω![]()
Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καταπληκτική και πάλι,γι'αυτό πρώτα ψήφισα![]()
Σε ποια κορασίδα μεταλαμπαδεύσατε, πάλι, την πείρα σας, Γέροντα;Αναρτήθηκε το νέο πόνημα του νηματοθέτη.
Εμφανίζεται όμως, προς το παρόν, μόνο αν γίνει refresh στις κριτικές και όχι σε όλη την σελίδα ...![]()
Σε ποια κορασίδα μεταλαμπαδεύσατε, πάλι, την πείρα σας, Γέροντα;
Μόλις την ανέγνωσα. Ένα μειδίαμα σχηματίσθηκε στο πρόσωπό μου. Εύγε ΓέρονταΠαρακαλώ κάντε refresh στις κριτικές και θα την αναγνώσετε, κύριε.
Το όνομα αυτής Mira.
Μόλις την ανέγνωσα. Ένα μειδίαμα σχηματίσθηκε στο πρόσωπό μου. Εύγε Γέροντα
Σχόλιον
Να προσθέσω επίσης.....
Να πας σε άλλο νήμα αφού γκαμάς. Φύγκε. Ντρόμο...
αχαχαχαχαχαχχαχααχ
Τυπε πως επιτρεπεις να σου μιλαει κατ'αυτο τον τροπο το υπηρετικο προσωπικο :SΑναρτήθηκε το νέο πόνημα του νηματοθέτη.
Όλοι τους είναι ο ένας μεγαλύτερος επιβήτορας από τον άλλο. Δυστυχώς απέτυχα ως νηματοθέτης.
Οι μόνοι πιστοί στις αρχές του νήματος είναι οι κ.κ. troubakhs, The Saint,popov και ονηματοθέτηςNICK TRIVE ...
Ουδείς έτερος ...
Τυπε πως επιτρεπεις να σου μιλαει κατ'αυτο τον τροπο το υπηρετικο προσωπικο :S
εντάξει βρε μπαγασάκο σε συγχωρώ παρόλο που μια φορά δεν έριξες κι ένα και για μας που έχουμε ξεχάσει πως είναι.
Θα προβώ όμως σε μια απαραίτητη διόρθωση
Τώρα είναι σωστό
Σας κάρφωσα όλους όμως εκεί που γράφω για τα αστέρια του νήματος των παππούληδων ...![]()
![]()
Είμαι φωτεινή εξαίρεση του νήματος τούτου και επιβεβαιώνω την αναφορά στα υπόλοιπα αστέρια
φτου τους![]()