ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
το νημα παει κατα διαολου κυριε....
θεσμους και μνημονιο χρειαζετε...
ααααααααααααααααααα.......μαλλον μνημοσηνο θελατε να πειτε κυριε....
καλημερα σας
το νημα παει κατα διαολου κυριε....
θεσμους και μνημονιο χρειαζετε...
Εύγε στην ηθική αυτουργό της εμπνεύσεως, κα. Σαραντάρα και στον φυσικό αυτουργό, κ. Zebu!!!
Το λάβαρο είναι σύγχρονο, δυναμικό, εμπνέει ενθουσιασμό και αντιπροσωπεύει τη δομή του νήματος!Η έμπνευση ανήκει στην Κυρία Σαραντάρα!Η απλή δημιουργία σε εμένα. Μετά από εγκριση της μονομελούς επιτροπής του νήματος (κος blizardeye)
σας παρουσιάζω το λάβαρο του προδότη!
Νηματοθέτη... δες και κάτω από την avatar μου τι γράφω! Που τα βρίσκω ο άτιμος, τι έμπνευση έχω δυο μέρες τώρα!![]()
![]()
![]()
![]()
Το λάβαρο είναι σύγχρονο, δυναμικό, εμπνέει ενθουσιασμό και αντιπροσωπεύει τη δομή του νήματος!
Η έμπνευση ανήκει στην Κυρία Σαραντάρα!Η απλή δημιουργία σε εμένα. Μετά από εγκριση της μονομελούς επιτροπής του νήματος (κος blizardeye)
σας παρουσιάζω το λάβαρο του προδότη!
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!Αναμενόμενο ότι σεις, ειδικά, θα ενθουσιαζόσασταν ...![]()
Τυχαία το διάλεξα δεν έβαλα και html κωδικό στο χρώμα. Ρε τι είναι οι γυναίκες! Κοίτα παρατηρητικότητα!μπραβο γερακιο...πολυ καλη δουλεια....
θα μου επιτρεψεις μια μικρη καλιτεχνικη διορθωση ?το χρωμα στο φοντο ειναι το μπλε το ρουαγιαλ χρωμα αισιοδοξιας κλπ κλπ....θα ηταν πιο ταιριαστο το μωβ της μεγαλης παρασκευης το μωβ του νεκροθαφτη δηλαδη....για να μη χανουμε και την επαφη με την πραγματικοτητα![]()
![]()
θα ερχεται και σε αντιθεση με το κιτρινωπο της σηπιας ..μιας και το κιτρινο ειναι το παραπληρωματικο του μωβ...ετσι θα εδινε πιο μεγαλη αντιθεση στο αντικειμενο
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
Τυχαία το διάλεξα δεν έβαλα και html κωδικό στο χρώμα. Ρε τι είναι οι γυναίκες! Κοίτα παρατηρητικότητα!![]()
![]()
Ο νηματοθέτης συμφωνεί με την παρατήρηση της ηθικής αυτουργού!
Εάν μπορείτε, διορθώστε το.![]()
Κυρία Καυτή, είστε ευχαριστημένη; Σας αρέσει η απόχρωση του μοβ;Ο νηματοθέτης συμφωνεί με την παρατήρηση της ηθικής αυτουργού!
Εάν μπορείτε, διορθώστε το.![]()
Η σηπία ανήκει σε άλλον και δεν μπορώ να την αποχρωματίσω. Δεν το κατέχω τόσο το φωτομάγαζο!γιουπυυυυυυ....ζεμπουλινο δωσε και πιο εντονο κιτρινο στην κ.Σηπια ....θα γαμαει
Η σηπία ανήκει σε άλλον και δεν μπορώ να την αποχρωματίσω. Δεν το κατέχω τόσο το φωτομάγαζο!
Μπράβο στα μέλη του νήματος που διακατέχονται ΚΑΙ από εικαστικές ανησυχίες!
Όταν θα σου το παραδώσει ο νηματοθέτης να δω τι θα λες!Μπράβο στα μέλη του νήματος που διακατέχονται ΚΑΙ από εικαστικές ανησυχίες!