Kala_na_pername
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 91
- Πόντοι
- 6
καλησπερα σας
Να ένας που γύρισε απόδεν ηθελα να το πιστεψω κυριε ζεμπου....ωιμε!!!!
Να ένας που γύρισε απόμε ΙΧ κορασίδα.
Τι κάνετε κύριε Καλοπερασάκη; Κοπιάστε να τα ακούσετε τα σχολιανά σας και εσείς τώρα!![]()
Έλα δεν είναι ντροπή. Μεταξύ μας θα μείνει. Θα ακούσεις μερικά μπινελίκια, θα απειληθείς, θα ντραπείς θα κοκκινήσεις, αλλά θα σου περάσει.Εγω δεν κανω τετοιες πραξεις κυριοι μου μονο ματι και λιγο σοσιαλ τιποτα περισσοτερο αμεσως να με πυροβολησετε...![]()
![]()
Έλα δεν είναι ντροπή. Μεταξύ μας θα μείνει. Θα ακούσεις μερικά μπινελίκια, θα απειληθείς, θα ντραπείς θα κοκκινήσεις, αλλά θα σου περάσει.
γαμησες καλοπερασακη παιδι μου?
Καλά καλά. Μην επιμένετε, έχω δώσει στοιχεία με φωτογραφίες σας στον νηματοθέτη. Οι παπαράτσι του νήματος έκαναν καλή δουλειά. Μα πολύ καλή δουλειά με κρυφές κάμερες.κ.Ζεμπου μα σας λεω την πασα αληθεια δεν εκανα τιποτα ημουν βραχος σταθηκα στο υψος μου
Το photoshop κανει θαυματα κ Ζεμπου ολοι το ξερουμε αυτο οπως επισης οτι ησαστν εναντιον μου απο την αρχη αυτο θα δρασει εναντιον σας φτιαχτα στοιχεια εγω ειμαι βραχος ηθικηςΚαλά καλά. Μην επιμένετε, έχω δώσει στοιχεία με φωτογραφίες σας στον νηματοθέτη. Οι παπαράτσι του νήματος έκαναν καλή δουλειά. Μα πολύ καλή δουλειά με κρυφές κάμερες.![]()
![]()
Επειδή επιμένετε... Ορίστε μια φωτό από τα άισχη σας! Μειράκιον!Το photoshop κανει θαυματα κ Ζεμπου ολοι το ξερουμε αυτο οπως επισης οτι ησαστν εναντιον μου απο την αρχη αυτο θα δρασει εναντιον σας φτιαχτα στοιχεια εγω ειμαι βραχος ηθικης
μην δειχνετε προσωπα κυριε ζεμπουΕπειδή επιμένετε... Ορίστε μια φωτό από τα άισχη σας! Μειράκιον!
![]()
Επειδή επιμένετε... Ορίστε μια φωτό από τα άισχη σας! Μειράκιον!
![]()
Δες την επόμενη!
Θα σε κρίνει η κοινωνία! I rest my case!ουτε καν κυριε μου η ανατομιες μας ειναι τελειως διαφορετικες αλλα λογω ηληκιας προφανως η οραση σας και η παρατηρητικοτητα σας εχουν μειωθει θα δειξω κατανοηση..
Θα σε κρίνει η κοινωνία! I rest my case!![]()