Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.252
- Πόντοι
- 28.246
Είναι κουτάβι ακόμα, αλλά μεγαλώνει ξέρετε... ;)όι ρε μη φοβάσαι, λιγο κουζουλο το Ζεμπουδι αλλα γαβγιζει χωρις να δαγκωνει
Είναι κουτάβι ακόμα, αλλά μεγαλώνει ξέρετε... ;)όι ρε μη φοβάσαι, λιγο κουζουλο το Ζεμπουδι αλλα γαβγιζει χωρις να δαγκωνει
Ποιος άλλος; Ο Καλοπερασάκης γαμεί και δέρνει την ώρα που εσείς δεν γαμάτε πράμα. Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά τώρα;Καλησπερα παιδακια. Ποιος κανει φασαρια;
ετσι μπραβο νεε μουΕίναι κουτάβι ακόμα, αλλά μεγαλώνει ξέρετε... ;)
Την αλλη βδομαδα θα ψαχνουμε για μασσατζιδικα στην Αθηνα.ποτε γυρνας ρε κωλογερα?
Καλοπερασακη αγορι μου τι ακουω; Ειναι αληθεια ολα αυτα;Ποιος άλλος; Ο Καλοπερασάκης γαμεί και δέρνει την ώρα που εσείς δεν γαμάτε πράμα. Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά τώρα;
Ποιος άλλος; Ο Καλοπερασάκης γαμεί και δέρνει την ώρα που εσείς δεν γαμάτε πράμα. Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά τώρα;
Οχι βεβαια ειναι αλλη μια οργανωμενη προσπαθεια του κ.Ζεμπου για να με διωξει απο εδω αλλωστε προσεξτε γραφει οταν εσεις δεν γαματε πραμα τον εαυτο του απεξω προφανως γτ γαμει εχουμε και προσφατες κριτικες αλλωστεΚαλοπερασακη αγορι μου τι ακουω; Ειναι αληθεια ολα αυτα;
Ειναι να μη σου βγει το ονομα, φιλε μου. (Ειναι και το νικ που εχεις διαλεξει...)Οπως ειδατε και τον τροπο που γραφει οταν εσεις δεν γαματε πραμα τον εαυτο του τον βγαζει εκτος γιατι προφανως αυτος γαμαει ας σοβαρευτουμε επιτελους κ Ζεμπου εσεις κανετε ολα οσα με χρεωνεται
Ειναι να μη σου βγει το ονομα, φιλε μου. (Ειναι και το νικ που εχεις διαλεξει...)
Μεταξυ μας τωρα, νομιζω οτι καποιος ειναι ραδιουργος σε αυτο το νημα, και κινει υποχθονια νηματα, για να αλληλοσπαρασομαστε, εδω μεσα. Καποιος με την συνεργεια καποιας.Ειναι ενα λαθος που το πληρωνω..ομως ηλπιζα οτι πλεον με ειχε αποδεχθει το νημα εδω εχω δειξει πολυ καλα στοιχεια αλλα ερχεται παντα ΑΥΤΟΣ να αμαυρωσει την καλη μου εικονα
Μεταξυ μας τωρα, νομιζω οτι καποιος ειναι ραδιουργος σε αυτο το νημα, και κινει υποχθονια νηματα, για να αλληλοσπαρασομαστε, εδω μεσα. Καποιος με την συνεργεια καποιας.
Μα ειμαστε ανισσοροποι ολοι μας εδω. Τι ισσοροπια μα επελθει;Ελπιζω να βρεθει ο αυτος και να επανελθει η ισσοροπια εγω ειμαια ρκετα νεος εδω μεσα και δεν εχω αποψη
Μα ειμαστε ανισσοροποι ολοι μας εδω. Τι ισσοροπια μα επελθει;
πιο καλά δε γίνεταιpos paei pipl
σωραιοςπιο καλά δε γίνεται