ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
Απεναντίας!
Θαυμάζω την έγκυρη και έγκαιρη και επίκαιρη ενημέρωση που παρέχουν.![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Απεναντίας!
Θαυμάζω την έγκυρη και έγκαιρη και επίκαιρη ενημέρωση που παρέχουν.![]()
Δεν γνωρίζω.
Ερωτήστε σχετικώς τον κ. raopau. Εικοτολογώ ότι θα έχετε άμεση και εμπεριστατωμένη απάντηση!
από εφημερίδες διαβαζω μονο γαυρο και πρωταθλητη...καλα οσον αφορα το σουρβαιβορ δεν εχω χασει δευτερολεπτο και εχω ξεροχυσει με την μιλφαρα την ειρηνη...τον εχω κανει σφενδονα για παρτη τηςΔεν γνωρίζω.
Ερωτήστε σχετικώς τον κ. raopau. Εικοτολογώ ότι θα έχετε άμεση και εμπεριστατωμένη απάντηση!
Τον Οδυσσεα τον διαβασες τελικα τυπε?από εφημερίδες διαβαζω μονο γαυρο και πρωταθλητη...καλα οσον αφορα το σουρβαιβορ δεν εχω χασει δευτερολεπτο και εχω ξεροχυσει με την μιλφαρα την ειρηνη...τον εχω κανει σφενδονα για παρτη της![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποιος είναι αυτος?Τον Οδυσσεα τον διαβασες τελικα τυπε?
To βιβλιο που σου ειχε συστησει ο μπραμπποιος είναι αυτος?
α όχι ρε τυπε...που το θυμήθηκες αυτό...απλα τοτες περνουσα φαση με κατι ψιλοκουλτουριαρες γκομενες και ελεγα να διαβασω κανα πιασαρικο βιβλιο μπας και...αλλα ξεκοψα γρηγορα από την φαση βιβλια κιετσι...To βιβλιο που σου ειχε συστησει ο μπραμπ
Aν σου ξανατυχει κουλτουριαρα αρχισε να πετας ονοματα παλιων ξενων παιχτων του γαυρου λεγοντας οτι ειναι οι αγαπημενοι σου συγγραφεις,δεν θα καταλαβει τιποτα και ουτε προκειται να ρωτησει ποιοι και πως φοβουμενη μην πεσει στα ματια σου λογω της αγνοιας της.Οποτε θα καμεις τη δουλεια σου ακοπαα όχι ρε τυπε...που το θυμήθηκες αυτό...απλα τοτες περνουσα φαση με κατι ψιλοκουλτουριαρες γκομενες και ελεγα να διαβασω κανα πιασαρικο βιβλιο μπας και...αλλα ξεκοψα γρηγορα από την φαση βιβλια κιετσι...![]()
στοχευω αποκλειστικα σε ξεκωλακια πιπίνια...Aν σου ξανατυχει κουλτουριαρα αρχισε να πετας ονοματα παλιων ξενων παιχτων του γαυρου λεγοντας οτι ειναι οι αγαπημενοι σου συγγραφεις,δεν θα καταλαβει τιποτα και ουτε προκειται να ρωτησει ποιοι και πως φοβουμενη μην πεσει στα ματια σου λογω της αγνοιας της.Οποτε θα καμεις τη δουλεια σουακοπαακαποτα![]()
πιε και εσυ ενα καφε...
Γαμάνε κύριε Τρουμπάκη. Τι άλλο νομίζατε; :Sησυχια εχει πεσει τελευταια στο νημα.γιατι?