κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.011
- Πόντοι
- 19.795
Χρόνια πολλά αγαπητέ.Αν είμαι εκεί την ώρα που θα την σερβίρει στα πιατάκια, δεν θα προλάβεις αγαπητέ μου! Θα την έχω πάρει με το ταψί παρέα! Πανακότα! Γιαμ γιαμ!
παλι γαμησες?
Κωλό-γερε πολλές χαρές τελευταία κάνεις. Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Καλησπερα στους ατεγκτους φρουρους της ηθικης μας ταξης και ασφαλειας.Νικόλα, μπήκα, επειδή είδα ότι σε έχουν γραμμένο
τα υπόλοιπα ραμολιμέντα! Καλή Σαρακοστή φίλε, και τα καλύτερα μόνο μπροστά μας...
Το νήμα έχει βαρέσει διάλυση και ποιός ξέρει τα σαράβαλα που θα σέρνονται τέτοιες ώρες... :-
Επίσης αγαπητή Κυρία Λούκου!Χρόνια πολλά αγαπητέ.
Θα υπαρξει αναφορα στη πρωινη ζωνη.παλι γαμησες?
Ειναι αυτο που λεει το ποπολο: θελει η πουτανα να κρυφτει αλλα η χαρα δεν την αφηνει.Κωλό-γερε πολλές χαρές τελευταία κάνεις. Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
εκτενη?Θα υπαρξει αναφορα στη πρωινη ζωνη.
Νικολα κοιτα τα πιμια σου.Σε όλα νηστεία ε?
Με φωτορεπορταζ. Για να εχει ολοκληρωμενη αποψη το πενταμελες πειθαρχικο, που αποτελειται απο 4 ατομα, τον Μπλιζ, τον κυριο Ποπωφ, και τον κυριο αιδοιογλυφτη.εκτενη?
καταλαβα.Με φωτορεπορταζ. Για να εχει ολοκληρωμενη αποψη το πενταμελες πειθαρχικο, που αποτελειται απο 4 ατομα, τον Μπλιζ, τον κυριο Ποπωφ, και τον κυριο αιδοιογλυφτη.
πες του φιλου σου να στα μεταβιβασεικαταλαβα.
εχω κ εγω τα πμ μου ανοιχτα να ξες
ειναι παρτακιας και το παιζει και διακριτικος.πες του φιλου σου να στα μεταβιβασει
Παντως για να ξερεις τα πμ ητανε για μια πληροφορια.ειναι παρτακιας και το παιζει και διακριτικος.
καικαλιδης
και τον ειχα πεταξει εξω ρε μαν :SΠαντως για να ξερεις τα πμ ητανε για μια πληροφορια.