lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Πέφτει βαρύ στο στομάχι μετά :Sκανετε λαθος.....υπαρχει και το ρομαντικο σεξ....αγκαλιες φιλια
Πέφτει βαρύ στο στομάχι μετά :Sκανετε λαθος.....υπαρχει και το ρομαντικο σεξ....αγκαλιες φιλια
φυσικα...θελει γερο στομαχιΠέφτει βαρύ στο στομάχι μετά :S
Θα προσπαθησω να αντισταθω.παλι θα γαμησεις
Να μην αντισταθείς κωλογεράκι. Go for itΘα προσπαθησω να αντισταθω.
Και όχι μόνο ;)φυσικα...θελει γερο στομαχι
Μέγα λάθος , φίλτατε. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις έναν πειρασμό, είναι να ενδώσεις. (Όσκαρ Ουάϊλντ)Θα προσπαθησω να αντισταθω.
Μ΄ αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Κι όποτε βρω χρόνο του δίνω και καταλαβαίνει
Εφτιαξα σουπιές κρασάτες, χαλβάς σιμιγδαλένιο, ταραμοσαλάτα και χταπόδι ξυδάτο. Εχω βάλει και μια πανακότα μαστίχα να παγώνει για το βράδυ Αυτά τα ολίγα .τι εφτιαξες σημερα Ρεγκινα μου?
Όλα αυτά τα φτιάξατε μόνη σας;Εφτιαξα σουπιές κρασάτες, χαλβάς σιμιγδαλένιο, ταραμοσαλάτα και χταπόδι ξυδάτο. Εχω βάλει και μια πανακότα μαστίχα να παγώνει για το βράδυ Αυτά τα ολίγα .
Φυσικά αγαπητέ μου.Όλα αυτά τα φτιάξατε μόνη σας;
Μόλις μας λύσατε το μυστήριο της πρωινής σας απουσίαςΓαμάτε γιατί χανόμαστε, παιδγιά.......
Εφτιαξα σουπιές κρασάτες, χαλβάς σιμιγδαλένιο, ταραμοσαλάτα και χταπόδι ξυδάτο. Εχω βάλει και μια πανακότα μαστίχα να παγώνει για το βράδυ Αυτά τα ολίγα .
Μόλις μας λύσατε το μυστήριο της πρωινής σας απουσίας
Δηλαδή εσείς θα μπορούσατε να τρώτε καθημερινά μπριζόλα λαιμού;;; (Ανδρική απάντησις)
Το ότι παρομοιάζετε τον ανδρισμό με μπριζόλα λαιμού, με αποτρέπει να σας δώσω τη γυναικεία απάντησηΔηλαδή εσείς θα μπορούσατε να τρώτε καθημερινά μπριζόλα λαιμού;;; (Ανδρική απάντησις)