ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Τι κάνεις λατρεία ;οχι μονο λαγανα και ταραμα εγαγα
Τι κάνεις λατρεία ;οχι μονο λαγανα και ταραμα εγαγα
πολυ καλα λετε....συγγνωμη παλι για το θαρος αλλα σεξ κανατε?δεν παρακολουθω τηλεοραση δεν εχει να μου προσφερει κατι χρησιμο....και οι διασημοι ποτε δε με κανανε να λεω.....ωωωωωωωωωωωωωωωω..
θεωρω οτι ειναι ανουσια ολα αυτα ....γνωμη μου παντα χωρις να σημαινει οτι αυτοι που τα παρακολουθουν δε κανουν καλα..γουστα ειν αυτα
εκανα μαλακια....μου πουλησανε σκετο ταραμα και ειπα στο μωρο μου να φαει.....της εταξα γαριδες,καλαμαρια και ταραμοσαλατα για σημεραοχι μονο λαγανα και ταραμα εγαγα
Τι κάνεις λατρεία ;
Κύριε Τρουμπάκη, σας εγκαλώ εις την τάξη... Σήμερα ΔΕΝ τρώνε κρέας...πολυ καλα λετε....συγγνωμη παλι για το θαρος αλλα σεξ κανατε?εκανα μαλακια....μου πουλησανε σκετο ταραμα και ειπα στο μωρο μου να φαει.....της εταξα γαριδες,καλαμαρια και ταραμοσαλατα για σημερα
Πήγα στο Πήλιο, αλλά έφυγα κατευθείαν. Η στέγη έχει πρόβλημα και δεν γινόταν να καθίσω. Από βδομάδα πρέπει να βρω μάστορα στο Βόλο και να κατεβώ να την φτιάξω...μαστορευω απ το πρωι..κι οποτε φτιαχνω καφε περναω κι απο δω να δω τι κανετε....πηγες πουθενα?
πολυ καλα λετε....συγγνωμη παλι για το θαρος αλλα σεξ κανατε?εκανα μαλακια....μου πουλησανε σκετο ταραμα και ειπα στο μωρο μου να φαει.....της εταξα γαριδες,καλαμαρια και ταραμοσαλατα για σημερα
Μονο γλυφουνεΚύριε Τρουμπάκη, σας εγκαλώ εις την τάξη... Σήμερα ΔΕΝ τρώνε κρέας...
πες μου κιολας οτι θα πρεπει να περασουν 40 μερες.....Κύριε Τρουμπάκη, σας εγκαλώ εις την τάξη... Σήμερα ΔΕΝ τρώνε κρέας...
Πήγα στο Πήλιο, αλλά έφυγα κατευθείαν. Η στέγη έχει πρόβλημα και δεν γινόταν να καθίσω. Από βδομάδα πρέπει να βρω μάστορα στο Βόλο και να κατεβώ να την φτιάξω...
Γιατί όχι... Θα λέτε ότι η πατερίτσα, είναι προχωρημένο στράπον...απο την Παρασκευη εχω να κανω σεξ....εχω τραυματισμενο ποδι....με φανταζεστε να μπαινω σε ξενοδοχειο γαμιστρωνα με πατεριτσα επιδεσμο κ μινι φουστανι?
ειναι κινκυ αυτο που λετε κυρια μουαπο την Παρασκευη εχω να κανω σεξ....εχω τραυματισμενο ποδι....με φανταζεστε να μπαινω σε ξενοδοχειο γαμιστρωνα με πατεριτσα επιδεσμο κ μινι φουστανι?
Γιατί όχι... Θα λέτε ότι η πατερίτσα, είναι προχωρημένο στράπον...
εισαι πολυ καλος κωλογερος..Μονο γλυφουνε
Θα μπορεί ο άλλος , όταν τελειώνει, να φωνάζει άνετα : πάρτα μωρή άρρωστη...απο την Παρασκευη εχω να κανω σεξ....εχω τραυματισμενο ποδι....με φανταζεστε να μπαινω σε ξενοδοχειο γαμιστρωνα με πατεριτσα επιδεσμο κ μινι φουστανι?
ειναι κινκυ αυτο που λετε κυρια μου
κανετε λαθος.....υπαρχει και το ρομαντικο σεξ....αγκαλιες φιλιαδε πειραζει αγαπη ..ευκαιρια για λιγη αποτοξινωση απ ολα αυτα
Μ΄ αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Κι όποτε βρω χρόνο του δίνω και καταλαβαίνειΛογικό μου φαίνεται.
Αν μαγειρεύεις τόσα την Καθαρά Δευτ. φαντασου το Πάσχα...
Αυτό είναι ένα κίνητρο να το επαναπροσδιορίσωε οχι...μαζι θα ψησουμε αρνακι
παλι θα γαμησειςΥπαγω προς δοκιμασιαν του χαλυβδινου χαρακτηρος μου(ως θα ελεγεν και ο νηματοθετης). Κοινως μασσαζοτσαρκα(οπως λεει και το ποπολο).