tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.047
- Πόντοι
- 606
πολυ σουλατσο η δικια σου ρε τυπε.Κομμενες αυτες οι λαϊκες εκδηλωσεις :S
προχθες δε τη πηγες εξω με τον ραυ και τη πατσαβουρα του?
πολυ σουλατσο η δικια σου ρε τυπε.Κομμενες αυτες οι λαϊκες εκδηλωσεις :S
κατά λάθος αχαχαχαχαχαχαΚομμενες αυτες οι λαϊκες εκδηλωσεις :S
Ναι περασαμε πολυ καλα,και φιλε ειναι ωραια κοπελα η Ραοπαενα,και συμπαθεστατη σαν χαρακτηραςπολυ σουλατσο η δικια σου ρε τυπε.
προχθες δε τη πηγες εξω με τον ραυ και τηπατσαβουρατου?
και τι κανει μ αυτον ρε τυπε?Ναι περασαμε πολυ καλα,και φιλε ειναι ωραια κοπελα η Ραοπαενα,και συμπαθεστατη σαν χαρακτηρας
Ε για ειναι μαζι του δεν νομιζω να ειναι ασφαιρος τυπε,εκτος απο καμια σπανια εμπλοκη που οκ παθαινουν ολα τα οπλακαι τι κανει μ αυτον ρε τυπε?
γαυρος και ασφαιρος να πουμε?
Μη το λες, οι γυναίκες είμαστε ανώμαλες. Κολλάμε εκεί που δεν πρέπει :SΕ για ειναι μαζι του δεν νομιζω να ειναι ασφαιρος τυπε,εκτος απο καμια σπανια εμπλοκη που οκ παθαινουν ολα τα οπλα
τυπε τι να σου πω,εδω μεσα λενε οτι εχει γινει πετσι για τα τζαμιαΕ για ειναι μαζι του δεν νομιζω να ειναι ασφαιρος τυπε,εκτος απο καμια σπανια εμπλοκη που οκ παθαινουν ολα τα οπλα
Ισχυει,αλλα να μενει αποτιστη δε καθεται καμιαΜη το λες, οι γυναίκες είμαστε ανώμαλες. Κολλάμε εκεί που δεν πρέπει :S
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Γυναίκα απότιστη δε μένει.Ισχυει,αλλα να μενει αποτιστη δε καθεται καμια
Σαν να λεμε βαζουμε γκολ στο πρωτο 5λεπτο και αρχιζουμε να φωναζουμε ληχτοοοοεγω δεν εχω παθει ποτε εμπλοκη
και τις τρεις φορες που εχω γαμησει στη ζωη μου βγηκα ασπροπροσωπος
οχι ρε τυπε και 5 λεπτα, μαραθωνιο θα κανουμε?Σαν να λεμε βαζουμε γκολ στο πρωτο 5λεπτο και αρχιζουμε να φωναζουμε ληχτοοοο
Τυχερή γυναίκα η Κύπρια :Sοχι ρε τυπε και 5 λεπτα, μαραθωνιο θα κανουμε?
δε τα κοιταζε τα λεφτα στο σεξ η κυπριαΤυχερή γυναίκα η Κύπρια :S
δε τα κοιταζε τα λεφτα στο σεξ η κυπρια
αχαχαχαχαχαχαχδε τα κοιταζε τα λεφτα στο σεξ η κυπρια