blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.863
- Πόντοι
- 26.096
είσαι στο κρεβάτι του ?
Εχουμε την ομολογια του.
Σεις επικαλεστηκατε πληροφοριες κ σας ερωτησα εαν η πηγη σας ειναι στην κρεβατοκαμαρα του.
είσαι στο κρεβάτι του ?
εχουμε δύο ομολογιες. Η μια είναι ότι όλα πάνε ρολόι. Η πηγή μου ναι απάντησα. Βέβαια μπορεί να πιστεύεις ότι σε κανένα άντρα δεν συμβαίνει αυτό που ομολογησε ο ραοπαπι. Και τότε θα γελασω κσι θα σταματήσω εδώ τη συζήτησηΕχουμε την ομολογια του.
Σεις επικαλεστηκατε πληροφοριες κ σας ερωτησα εαν η πηγη σας ειναι στην κρεβατοκαμαρα του.
εμενα μου το σφυριξε συναγωνιστης αχαχαχαχαχαχα και πήγα να δω και τι βλέπω ? Ότι γαμησε πριν έτη κ το θυμηθηκε αχαχαχαχαχαχα μου φάνηκε αστείο σορρυγια να παω να μπανισω γιατι οπως ξερεις δε διαβαζω κριτικες.
τι να διαβασω δηλαδη,πως γαμησε ο αλλος?
εχουμε δύο ομολογιες. Η μια είναι ότι όλα πάνε ρολόι. Η πηγή μου ναι απάντησα. Βέβαια μπορεί να πιστεύεις ότι σε κανένα άντρα δεν συμβαίνει αυτό που ομολογησε ο ραοπαπι. Και τότε θα γελασω κσι θα σταματήσω εδώ τη συζήτηση
βυζομετριασαουλ πως βυζοεισαι?
νταξ,κ εγω κωλοσκατα ειμαιβυζομετρια
αν προκειτε να την πεισει να μου γνωρισει την ντιστρικτ τοτε by all meansΕχουμε εξελιξεις κυριε.
Η κα. Εριναλ κανει τα γλυκα ματια στον κ. raopau!!!
παρε και εσυ γουφερ να βρεις την υγεια σουνταξ,κ εγω κωλοσκατα ειμαι
αν προκειτε να την πεισει να μου γνωρισει την ντιστρικτ τοτε by all means
λεω να παρω μια φουσκωτη.πηρε φιλος μου,καταπληκτικη μου ειπε.βυζια,εχει να ξερεις.παρε και εσυ γουφερ να βρεις την υγεια σου
Μονο η ελπιδα μου εχει μεινει ποια για να δω live βυζιαΜπα.
Μην ελπιζετε.
Μεταξυ τους ειναι το παιχνιδι...
Εγώ έχω σύζυγο και δις ιζ ιτ. Τσ υπόλοιπα ανήκουν στην σφαίρα φαντασίας εφόσον ούτε μιλάμε με τον ραοπαπιΕχουμε εξελιξεις κυριε.
Η κα. Εριναλ κανει τα γλυκα ματια στον κ. raopau!!!
Τι υλικό ?ελπίζουμε να είναι οικολογικήλεω να παρω μια φουσκωτη.πηρε φιλος μου,καταπληκτικη μου ειπε.βυζια,εχει να ξερεις.
δεν μπορω να πω οτι δεν με εβαλες σε σκεψειςλεω να παρω μια φουσκωτη.πηρε φιλος μου,καταπληκτικη μου ειπε.βυζια,εχει να ξερεις.