tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.046
- Πόντοι
- 606
ειναι ελαστικη με αισθηση βελουδου.Τι υλικό ?ελπίζουμε να είναι οικολογική
θα γραψω και κριτικη γιατι πανω απ ολα η ενημερωση του συναγωνιστη εδω μεσα
ειναι ελαστικη με αισθηση βελουδου.Τι υλικό ?ελπίζουμε να είναι οικολογική
λεω να παρω μια φουσκωτη.πηρε φιλος μου,καταπληκτικη μου ειπε.βυζια,εχει να ξερεις.
μπορει να μην ειναι gfa αλλα κανει cim,cif,owo και τα καταπινει κ ολαςΚαλη λυση. Και δεν τρωνε χρονο με το σοσιαλ.
Δεν παιρνουν ομως πρωτοβουλιες.
Απο την αλλη δεν λενε σε τιποτε οχι.
το κυριοτερο ειναι οτι δεν μπορεις να τις βαλεις να σφουγκαρισουνΚαλη λυση. Και δεν τρωνε χρονο με το σοσιαλ.
Δεν παιρνουν ομως πρωτοβουλιες.
Απο την αλλη δεν λενε σε τιποτε οχι.
α ναι πάνω από όλα οι μυστεςειναι ελαστικη με αισθηση βελουδου.
θα γραψω και κριτικη γιατι πανω απ ολα η ενημερωση του συναγωνιστη εδω μεσα
α ναι πάνω από όλα οι μυστες
μπορείς απλά αν είναι από καλό υλικό να την κάνεις σφουγγάριστρα αν βαρεθείς κάτι που γίνεται και σε πραγματικό άτομο συχνά δηλαδή μετά το γάμοτο κυριοτερο ειναι οτι δεν μπορεις να τις βαλεις να σφουγκαρισουν
Ναι χυστηΕτσι ακριβως, συναγωνιστρια!
Ναι χυστη
στην σχεση δεν ειναι μονο το σεξ μην ειμαστε επιφανιακοι.μπορείς απλά αν είναι από καλό υλικό να την κάνεις σφουγγάριστρα αν βαρεθείς κάτι που γίνεται και σε πραγματικό άτομο συχνά δηλαδή μετά το γάμο
διαβάζω σε τι μπαράκι θα πάω για καμάκι με ντόπα. Θα έρθεις αν κανονίσω ?Ετσι, ρεκτη μου!
μην βάζεις και στοίχημα...στην σχεση δεν ειναι μονο το σεξ μην ειμαστε επιφανιακοι.
πρεπει να ξερει το γκομενακι και να μαγειρευει και να πλενει.
να υπαρχει ποικιλια στο ζευγαρι
τι εποννοεις πεστο στα ισιαμην βάζεις και στοίχημα...
θες και γάμο με ντιστρικτ? Πως γκεγκεν ατοτι εποννοεις πεστο στα ισια
η ντιστρικτ δε ξερει να μαγειρευει μια?
ε πως...ολο και καμια μεζονετα θα εχει να βαλει στο πριναπθες και γάμο με ντιστρικτ? Πως γκεγκεν ατο
εγώ αμιλητη είμαι ότι και να σου πουν αντίθετο είναι ψέμα
θες και γάμο με ντιστρικτ? Πως γκεγκεν ατο
ότι πει ο σύζυγος μου. Οι άλλες γνώμες αδιαφορεςΟ κ. raopau λεει οτι σε καθε ειδους σχεση και οχι μονο στον γαμο το θηλυ πρεπει να ειναι η δουλα του σπιτιου και αν της μενει χρονος να εργαζεται επισης για να φερνει χρηματα στο σπιτι.
Γνωμη σας, κα. Εριναλ..