raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.339
- Πόντοι
- 5.006
ναι τα ιδια ελεγε και ο κωλογερας και τωρα που του εχουν πεσει τα δοντια, εχει πηξει στο ρυζι...σουβλακια μπορεις να φας κ αυριο κ μεθαυριο κ.ο.κ γεμιστα θα μπορεις...?
ναι τα ιδια ελεγε και ο κωλογερας και τωρα που του εχουν πεσει τα δοντια, εχει πηξει στο ρυζι...σουβλακια μπορεις να φας κ αυριο κ μεθαυριο κ.ο.κ γεμιστα θα μπορεις...?
ζει η μανουλα μου ρε φαρμακοστομε,δεκα λεπτα δρομος ειναι.στο εξοχικο για δυο μερες θα παεισουβλακια μπορεις να φας κ αυριο κ μεθαυριο κ.ο.κ γεμιστα θα μπορεις...?
ειμαι και στα δυο για το πουτσο καβαλα
ζωη να χει η συγκεκριμενη παρτιδα θα παει χαμενη ομως,γεμιστα ειναι οχι κονσερβαζει η μανουλα μου ρε φαρμακοστομε,δεκα λεπτα δρομος ειναι.στο εξοχικο για δυο μερες θα παει
λες ε?ζωη να χει η συγκεκριμενη παρτιδα θα παει χαμενη ομως,γεμιστα ειναι οχι κονσερβα
τι τον ακους τον φλωρο ρε μεγαλε?????χτυπα 2 σουβλακια με μπολικο τζατζικι, κατεβασε και μια μπυρα, ριξε και ενα αυτοκρατορικο ρεψιμο και την εκανες ταρατσα για αποψε...λες ε?
Μην ακους τον καλομαθημενο τον Ραοπαο,βασικες αρχες επιβιωσης ειναι αυτα τυπε,δεν πεταμε ποτε φαγητο,δεν ξερεις ποτε τι σου ξημερωνει.λες ε?
Μην ακους τον καλομαθημενο τον Ραοπαο,βασικες αρχες επιβιωσης ειναι αυτα τυπε,δεν πεταμε ποτε φαγητο,δεν ξερεις ποτε τι σου ξημερωνει.
τι να τον κλασουν τα γεμιστα??θα γουργουριζει η κοιλια του ολο το βραδυ...ας χτυπησει κανα δυο σουβλακια να ερθει στα ισια του..τι ειναι σαν τον κωλογερα που την βγαζει με λαπα και ταχινοσουπα?Μην ακους τον καλομαθημενο τον Ραοπαο,βασικες αρχες επιβιωσης ειναι αυτα τυπε,δεν πεταμε ποτε φαγητο,δεν ξερεις ποτε τι σου ξημερωνει.
τυπε δεν ειμαι κ ο σπαλιαρας στο σαρβαιβορ αλλα μ εχεις πεισει και ηδη τα τρωω με φετα τουμπανο και τρενοΜην ακους τον καλομαθημενο τον Ραοπαο,βασικες αρχες επιβιωσης ειναι αυτα τυπε,δεν πεταμε ποτε φαγητο,δεν ξερεις ποτε τι σου ξημερωνει.
Αμα ειναι να τρεμεις μη γουργουρισει η κοιλιτσα τοτε οκ παραγγελνεις πιτογυρα,παω πασοτι να τον κλασουν τα γεμιστα??θα γουργουριζει η κοιλια του ολο το βραδυ...ας χτυπησει κανα δυο σουβλακια να ερθει στα ισια του..τι ειναι σαν τον κωλογερα που την βγαζει με λαπα και ταχινοσουπα?
γεια σου ερι ελα να μου τριψεις το πιπεριΓεια σας παιδιά και πάλι
:o Θεέ μου λίγο σας άφησα με το ραοπαπι και γίνατε σαν τα μούτρα τουγεια σου ερι ελα να μου τριψεις το πιπερι
και γινομαι ρομπα εγω και ο βασιλοφρων που ειμαστε νοικοκυραιοι ανθρωποι και παει αυτος στη πατσαβουρα του και το παιζει κυριος..:o Θεέ μου λίγο σας άφησα με το ραοπαπι και γίνατε σαν τα μούτρα του
:-* όχι ρόμπα ο Τομα ποτέ δεν το δέχομαικαι γινομαι ρομπα εγω και ο βασιλοφρων που ειμαστε νοικοκυραιοι ανθρωποι και παει αυτος στη πατσαβουρα του και το παιζει κυριος..
γεια σου ντιαργεια σας παιδια