tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.047
- Πόντοι
- 606
στην εσφιγμενουπες οτι πας Αγιο Ορος παλια καλη συνταγη
στην εσφιγμενουπες οτι πας Αγιο Ορος παλια καλη συνταγη
ειπε Κοκκαλης τυπε,οχι Μαρινακηςειναι καλη η βιετναμεζικη παραμυθα?
δε το ξερα
με τοσες χριστοπαναγιες που ριχνω καθε μερα, δεν θα το χαψει...πες οτι πας Αγιο Ορος παλια καλη συνταγη
λες να του φαει την ακρη τυπε?ειπε Κοκκαλης τυπε,οχι Μαρινακης
Ποιος ξερει τι κουφαλα ειναι και αυτη;σταρχιδια του ολα ο κωλογερας..150 χρονια τον τρωει στην μαπα η κυρα του...και ποτε να μην γυρισει απο την ταυλανδη, χαμπαρι δεν θα το παρει η γυναικα του...
ποσο χρονων ειναι τυπε?Ποιος ξερει τι κουφαλα ειναι και αυτη;
20.τι ρωτας ρε?το χιλια εννιακοσα λασπη ειναιποσο χρονων ειναι τυπε?
Το ειχε κανει ενας γνωστος. Μαλλιστα ειχε παεο τη πρωτη φορα για μα δει τα κατατοπια και να μη πιαστει αδιαβαστος. Ειχε παρει και μια βαλιτσα με εικονισματα και χαιμαλια, και καθε φορα που γυριζε απο Ταυλανδη, πηγαινε στο σπιτι μερικες εικονες.πες οτι πας Αγιο Ορος παλια καλη συνταγη
Το ειχε κανει ενας γνωστος. Μαλλιστα ειχε παεο τη πρωτη φορα για μα δει τα κατατοπια και να μη πιαστει αδιαβαστος. Ειχε παρει και μια βαλιτσα με εικονισματα και χαιμαλια, και καθε φορα που γυριζε απο Ταυλανδη, πηγαινε στο σπιτι μερικες εικονες.
Νιατο. Ακομα δοντια δεν εχει βγαλειποσο χρονων ειναι τυπε?
και μιλφαρες τρωω αμα λαχει..αλλα του κωλογερα δικιο εχεις, θα παραγινωσε... :S20.τι ρωτας ρε?το χιλια εννιακοσα λασπη ειναι
σουβλακια ρε μεγαλε...τι εισαι φλωρος να τρως γεμιστα???να φαω κατι γεμιστα η να παρω δυο βλακια?
να φαω κατι γεμιστα η να παρω δυο βλακια?
τυπε εχθες εφαγα το παστιτσιο.εργενης ειμαι τι θες να τρωω καθε μερα κ αλλα?παλι γεμιστα???
κατι τετοιες στιγμες ειναι που σε εχω πελωρια αναγκησουβλακια ρε μεγαλε...τι εισαι φλωρος να τρως γεμιστα???
τυπε εχθες εφαγα το παστιτσιο.εργενης ειμαι τι θες να τρωω καθε μερα κ αλλα?
Δεν ησουν πρωι-πρωι που εβαλα φωτο με σχιστοματικο κωλαρακικαι μιλφαρες τρωω αμα λαχει..αλλα του κωλογερα δικιο εχεις, θα παραγινωσε... :S
ειμαι και στα δυο για το πουτσο καβαλαφαι κ μουνι θελουν ποικιλια