Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Now what? (Έως 2 ψήφους )

• Two 's a crowd on my cloud!

• The war is over....

• Exceptionally well!

• Worlds apart (Bruce Springsteen).

• The 20 minute rule for alcohol.

• Sod off. Will you?

• Thanks to you, my dear old friend!

• It 's a couch trip.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.440
Πόντοι
26.316
Τρισκατάρατε πάρε μέτρα !!! Αυτός σε λίγο θα πηδήξει κι εσένα !!!

Ο νηματοθέτης απέστειλε το παρακάτω σχόλιο εις την κριτικήν του συνομήλικού του!

Έπαινος, κύριε! Μέσω υμών και ημείς καθώς και πλείστα όσα μέλη των παππούληδων συνουσιαζόμεθα νοερώς!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.863
Πόντοι
19.795
:boobies: Ευελπιστω στην ηθικην συμπαρασταση του νηματος τουτου, ινα ανταπεξελθω δια μιαν ακομη φοραν εις τας σεξουαλικας μου υποχρεωσεις :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.440
Πόντοι
26.316
ναι αλλα εγω ειχα συναντηση επιτελικου επιπεδου με διακεκριμένα μέλη και όπως πιθανον να θυμάστε αγαπητε κκ νηματοθετα υπηρχε σχεδιο συνάντησης ώστε να αναλυσουμε τα τεκταινομενα σε ανωτερο βαθμο μακρυα από τα οματα των αμυητων  

Η στρατηγική ταύτη ανάλυσις αναμένει την πραγματοποίησίν της ευθύς ως εξέλθητε του οίκου ευγηρίας και εκδράμετε εις τα Βόρεια!

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Όταν είπα ότι για να πηδήξεις χρειάζεται σύγκληση ιατρικού συμβουλίου και έκτακτη συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου, κάτι γνώριζα...

καλα και τα δυο που εγραψα εχουν μια ενδειξη  ( περαν της κατάθλιψης )  ..ονειρο ..ποιημα σου λεω

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.440
Πόντοι
26.316

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
«μικρο Excalibur » μικρο; :2funny:

εκατομυρια μικροι Excalibur γεμισαν το στομα της ..τους οποιους διακριτικα αδειασε στο μπάνιο … ντροπή επρεπε να  τα καταπιει

( εμενα δεν μου το βγαζεται από το μυαλό , εκει στη Ρομουνία ..πρεπει να εχει σχολη πανεπιστημιακου επιπεδου ισως και μεταπτυχιακές σπουδες ..στην πιπα… )
λάθος μεταπτυχιακά πάω και κάνω χαχαχαχαχαχαχαχα

είναι ενας πουτσομεζες  αααααααααααααχχχααχ συναρπαστική λέξη

Λιγο πριν αποχαιρετιστουμε , γνωστο ρεμαλι από τους ποιο πανω αναφερομενους με εκάλεσε εις το «πουτανοτηλεφωνο» για να μου πει ότι ηταν στο δωματιο με τα τριανταφυλα με κοινη γνωστη και αγαπητη υπαρξη των στουντιο της περιοχής …
Ρεμαλι ε ρεμαλι …

Ωραία περνάτε στο μετ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
ναι αλλα εγω ειχα συναντηση επιτελικου επιπεδου με διακεκριμένα μέλη και όπως πιθανον να θυμάστε αγαπητε κκ νηματοθετα υπηρχε σχεδιο συνάντησης ώστε να αναλυσουμε τα τεκταινομενα σε ανωτερο βαθμο μακρυα από τα οματα των αμυητων  
Το κακό βέβαια ήταν πως το τι συζητούσαμε ήταν εμφανές σε κάθε αμύητο, ακόμη και δια τυφλού οφθαλμού...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Η στρατηγική ταύτη ανάλυσις αναμένει την πραγματοποίησίν της ευθύς ως εξέλθητε του οίκου ευγηρίας και εκδράμετε εις τα Βόρεια!

Αν και οι επαγγελματικες μου υποχρεώσεις θα με κρατησουν εις το εξωτερικον για μεγαλο διάστημα του μηνος μαρτιου , θα καταβαλω υπεράνθρωπες προσπάθειες να εκδράμω εις τα Βορεια για να συνελθει επιτελους το κονκλαβιο  

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.440
Πόντοι
26.316

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
«μικρο Excalibur » μικρο; :2funny:

εκατομυρια μικροι Excalibur γεμισαν το στομα της ..τους οποιους διακριτικα αδειασε στο μπάνιο … ντροπή επρεπε να  τα καταπιει

( εμενα δεν μου το βγαζεται από το μυαλό , εκει στη Ρομουνία ..πρεπει να εχει σχολη πανεπιστημιακου επιπεδου ισως και μεταπτυχιακές σπουδες ..στην πιπα… )
λάθος μεταπτυχιακά πάω και κάνω χαχαχαχαχαχαχαχα

είναι ενας πουτσομεζες  αααααααααααααχχχααχ συναρπαστική λέξη

Λιγο πριν αποχαιρετιστουμε , γνωστο ρεμαλι από τους ποιο πανω αναφερομενους με εκάλεσε εις το «πουτανοτηλεφωνο» για να μου πει ότι ηταν στο δωματιο με τα τριανταφυλα με κοινη γνωστη και αγαπητη υπαρξη των στουντιο της περιοχής …
Ρεμαλι ε ρεμαλι …

Ωραία περνάτε στο μετ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η γνωστή και ως Η Μεγάλη των Πουτάνων Ρουμανοσχολή...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.440
Πόντοι
26.316
Αν και οι επαγγελματικες μου υποχρεώσεις θα με κρατησουν εις το εξωτερικον για μεγαλο διάστημα του μηνος μαρτιου , θα καταβαλω υπεράνθρωπες προσπάθειες να εκδράμω εις τα Βορεια για να συνελθει επιτελους το κονκλαβιο  

:rockon: :rockon: :rockon:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Το κακό βέβαια ήταν πως το τι συζητούσαμε ήταν εμφανές σε κάθε αμύητο, ακόμη και δια τυφλού οφθαλμού...

όχι γιατι το λες αυτό ..με το που ερχοταν η σερβιτορα ...ακρα του ταφου σιωπη , κλείσιμο τα τηλεφωνα ....
και δεν καναμε καθολου φασαρια ..

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
όχι γιατι το λες αυτό ..με το που ερχοταν η σερβιτορα ...ακρα του ταφου σιωπη , κλείσιμο τα τηλεφωνα ....
και δεν καναμε καθολου φασαρια ..
Γι αυτό κοιτούσαμε τον κώλο της και αναρωτιώμασταν αν θα παρεξηγηθεί σε περιπτωση που την ρωτούσαμε "πόσο πάει";

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τα 18 μελη τι βλεπουν ?

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Διαβαζε καλα τι γραφω ΡοΜΟΥΝΟ σχολη !!!
Διάβασα (εγώ δεν πάσχω από πρεσβυοπία 147 βαθμών), αλλά ευγενικά και διακριτικά προσπάθησα να το συμμαζέψω. Μην σας πούνε και αγράμματο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom