blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 26.316
υπαρχει και αυτή η θεωρηση του θεματος
Ενδιαφέρουσα θεώρησις!
Δεν καλύπτει όμως μία άλλη διάσταση.
Αν είσαι πτωχός και κυνηγάς milf, πως σε αποκαλούν;
υπαρχει και αυτή η θεωρηση του θεματος
α κυρια Ερι μας όλα και όλα
όχι και ραμολια ..να πειτε χούφταλα να το καταλάβουμε ..ελεος πια με τις προσβολες σημερα
ρόντι απο το γερόντια κυρια Ερι μας όλα και όλα
όχι και ραμολια ..να πειτε χούφταλα να το καταλάβουμε ..ελεος πια με τις προσβολες σημερα
"Αυτή τη φορά θα πω μετα βεβαιότητας και σε πληρη γνωση των συνεπειων του νομου περι ψευδους δηλωσεως ότι ο Excalibur ..ζωγραφισε και η κυρία Νικολ μας το ευχαριστηθηκε από πολύ εως παρά πολύ θα ελεγα …"
Ας διαβάσω καμία κριτική...
σαουλΕνδιαφέρουσα θεώρησις!
εσυ γιατι ανακατευεσαι γαμω τα νευρα μου γαμω;
Δεν έχω απορίες. Ανακριτικό όργανο είμαι...Η κουμπαρα σας μπορει να σας λυσει ολες σας τις απορίες
Ενδιαφέρουσα θεώρησις!
Τις τελευταίες μέρες σε έχει πιάσει η ανοιξις και αυθαδιάζεις εντόνως, έχεις γίνει ένας άλλος άνθρωπος θα λάβω μέτρα για την κατάστασή σουΓιατί, κυρία, να μην ανακατεύομαι;
Θα οδηγηθώμεν εις ψυχιατρικόν ίδρυμα, κύριε ...
Τις τελευταίες μέρες σε έχει πιάσει η ανοιξις και αυθαδιάζεις εντόνως, έχεις γίνει ένας άλλος άνθρωπος θα λάβω μέτρα για την κατάστασή σου
Δεν έχω απορίες. Ανακριτικό όργανο είμαι...
Ως γνωστόν οι όνοι και ο τρισκατάρατος, την άνοιξη εκστασιάζονται...Τις τελευταίες μέρες σε έχει πιάσει η ανοιξις και αυθαδιάζεις εντόνως, έχεις γίνει ένας άλλος άνθρωπος θα λάβω μέτρα για την κατάστασή σου
Τέλος πάντων .. δικαιολογίες.Πταίει η χρόνιος αγαμία, κυρία!
Όταν είπα ότι για να πηδήξεις χρειάζεται σύγκληση ιατρικού συμβουλίου και έκτακτη συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου, κάτι γνώριζα...μπορειτε να ξεκινήσετε με ένα ladose 20mg διασπειρόμενο πρωι μεσημερι βραδυ
η ένα Zoloft των 100 χ 1
και ελατε παλι σε 15 μερες να σας δω
Ως γνωστόν οι όνοι και ο τρισκατάρατος, την άνοιξη εκστασιάζονται...
και τι συζητήσατε στο μετ;Γουστάρω ...
Τρισκατάρατε πάρε μέτρα !!! Αυτός σε λίγο θα πηδήξει κι εσένα !!!Δύο νέες κριτικές από τον κ. Exculiber!!!
Ειδικά η πρώτη εξαίρετη [ μνείας γενομένης ότι ο νηματοθέτης δεν συχνάζει εις χαμαιτυπεία, όπου συνετελέσθη η 2η συνεύρεσις ].
ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ο κ. Zebu πλέον.
Το θέμα έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο ...
Δύο νέες κριτικές από τον κ. Exculiber!!!
Ειδικά η πρώτη εξαίρετη [ μνείας γενομένης ότι ο νηματοθέτης δεν συχνάζει εις χαμαιτυπεία, όπου συνετελέσθη η 2η συνεύρεσις ].
ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ο κ. Zebu πλέον.
Το θέμα έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο ...