blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Κατάλαβα...
Αυτή την φορά γιατί πράγμα θα μας πεις; Για επιμενίδιο ύπνο, για Δεσπότη - Παναγιώτη, ή για Ιρλανδό πότη στο Μπέλφαστ;
Δυστυχώς ουδέν ...
Κατάλαβα...
Αυτή την φορά γιατί πράγμα θα μας πεις; Για επιμενίδιο ύπνο, για Δεσπότη - Παναγιώτη, ή για Ιρλανδό πότη στο Μπέλφαστ;
Κατάλαβα...
Για τα μαρτύρια του Τανταλου και την θεία καταδίκη.. και μετά θα πιάσει τους μύθους του ΑισώπουΚατάλαβα...
Για τα μαρτύρια του Τανταλου και την θεία καταδίκη.. και μετά θα πιάσει τους μύθους του Αισώπου
Εκ των 3 ανωτέρω , μόνο στο Αλεξέι Γριγορίεβιτς Σταχάνοβ ανεφέρθην...ελπιζω να μην πει για σταχανοβιτς , μαρξ , λενιν κλπ
όντως τις διαβαζω επιπόλαια να μου κάμετε μια επιτομη να τα διαβάζω παραλία τα καλοκαίριαΚυρία, δεν μελετάτε επαρκώς τας κριτικάς μου...
Έχω αναφερθεί εις τον Αίσωπον, τον οποίο κατήγγειλα ως λακέ του καπιταλισμού.
Ιδού το λινκ:
"Ο Δίας ήταν στενός φίλος με τον Τάνταλο και του επέτρεπε να συμποσιάζεται με νέκταρ και αμβροσία στον Όλυμπο. Κάποτε όμως χτύπησε κατακέφαλα η δόξα τον Τάνταλο, μαρτύρησε τα μυστικά του Δία και έκλεψε την τροφή των θεών για να τη μοιραστεί με τούς θνητούς φίλους του...
Αλλά προτού αποκαλυφτεί το έγκλημα του, διέπραξε ένα χειρότερο: Προσκάλεσε τούς Ολύμπιους θεούς σε συμπόσιο στο όρος Σίπυλο και θέλοντας να βάλει σε δοκιμασία την παντογνωσία του Δία, έσφαξε το γιο του Πέλοπα και πρόσθεσε τα κομμάτια του στο φαγητό πού ετοίμαζε για τούς θεούς, όπως έκαναν οι γιοι του Λυκάονα με τον αδελφό τους Νίκτυμο όταν φιλοξένησαν τον Δία στην Αρκαδία.Δεν κατόρθωσε όμως να ξεγελάσει τούς θεούς - εκτός από τη Δήμητρα, η οποία συγχυσμένη ακόμη από το πρόσφατο χαμό της Περσεφόνης έφαγε τη σάρκα της αριστερής του ωμοπλάτης-. Αφού ο Δίας τιμώρησε τον παιδοκτόνο Τάνταλο θέλησε να αναστήσει τον Πέλοπα, πρόσταξε λοιπόν τον Ερμή να μαζέψει τα μέλη του σώματος του και να τα ξαναβράσει στην ίδια χύτρα. Μετά η Μοίρα Κλωθώ συνταίριαξε τα μέλη, η Δήμητρα προσέφερε ένα κομμάτι ελεφαντόδοντο στη θέση της ωμοπλάτης πού είχε φάει και, όσο ο Τράγος-Πάν χοροπηδούσε από τη χαρά του, η Ρέα εμφύσησε ζωή στον Πέλοπα.."
εξαίρετος μύθος by the way
Κανονικά το bou θα έπρεπε να μας πληρώνει με αυτά που γράφουμε...Εχετε ξεφυγ.
Μας βλεπουν και οι 20/33.
Κανονικά το bou θα έπρεπε να μας πληρώνει με αυτά που γράφουμε...
Εγκυκλοπαιδεια το νημα, απλα μην πηδατε απο τομο σε τομο. Γιατι ειναι ο μονος τροπος να πηδατε.
Υπαγω για να πιρφορισω με την υποψηφια 13η και να της ζητησω αναβολη για μεθαυριο την αυριανη συναντηση μας. Δεν υπαρχει περιπτωση να χασω το ρεπο μου
Γέροντα , έχεις καταλάβει κάτι; Everybody fucks in this town, except you...Έτσι. Συνουσιασθείτε με την 12 1/2 στο ρεπό σας!
Εχετε ξεφυγ.
Μας βλεπουν και οι 20/33.
Γέροντα , έχεις καταλάβει κάτι; Everybody fucks in this town, except you...