Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Ωστε η γεροσιγανοπαπαδια, ο κ. Zebu, συνουσιασθηκε;;;;
Μαλλον ηταν η ετησια φορα του ομως και αρα συγχωρειται.
Στα υπερ της αποψης αυτης ειναι οτι πηρε αδεια απο την εργασια του χθες οπως καθε σωστος παππουλης. Χρειαζομαστε 24ωρη ξεκουραση πριν την ετησια συνουσια μας.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Στα υπερ του επισης οτι εξαφανιστηκε απο προσωπου γης επειδη σεμνυνεται και δεν θελει να μας προκαλεσει ετι μεγαλυτερο συμπλεγμα κατωτεροτητος επειδη αυτος τα καταφερε για το 2017.
Του ευχομεθα να το επιτυχει και το 2018!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Καλημερα στους 3 επισκεπτες!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.523
Πόντοι
28.246
Καλημέρα σας!

Εγώ πήρα άδεια από την εργασία μου χθες για να ξεκουράσω το κορμί μου να κοιμηθώ σαςν άνθρωπος που τελικά δεν κοιμήθηκα. Τι συνουσίες και άλλα τέτοια μου λέτε;  Τα είδα τι συνέβη στο νήμα της δεσποινίδος Τζένης. Σας υπενθυμίζω ότι ο λογαριασμός μου στο φορουμ έχει υποστεί hacking. Ο κύριος Καλοπερασάκης είναι ο υπέυθυνος, που σύμφωνα με  τον κ. Ποπώφ, έχει υποστεί και ο κ Καλοπερασάκης το ίδιο χουνέρι από το κωλοπαίδι τον ανηψιό του.

Με εκτίμηση προς την μονομομελή επιτροπή του νήματος. Zebu!

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Καλημέρα σας!

Εγώ πήρα άδεια από την εργασία μου χθες για να ξεκουράσω το κορμί μου να κοιμηθώ σαςν άνθρωπος που τελικά δεν κοιμήθηκα. Τι συνουσίες και άλλα τέτοια μου λέτε;  Τα είδα τι συνέβη στο νήμα της δεσποινίδος Τζένης. Σας υπενθυμίζω ότι ο λογαριασμός μου στο φορουμ έχει υποστεί hacking. Ο κύριος Καλοπερασάκης είναι ο υπέυθυνος, που σύμφωνα με  τον κ. Ποπώφ, έχει υποστεί και ο κ Καλοπερασάκης το ίδιο χουνέρι από το κωλοπαίδι τον ανηψιό του.

Με εκτίμηση προς την μονομομελή επιτροπή του νήματος. Zebu!
Καλημερα σε ολους και ολες...
Μελετησα εκτεταμενα ολα οσα γραφτηκαν στην κριτικη και εδω στο νημα μας...Φρονω οτι ο κ Ζεμπου ειναι αθωος και καθαρος σαν τρεχουμενο νερο...Μεχρι και ο γραφικος χαρακτηρας δεν ταιριαζει με αυτον του κ Ζεμπου...Αυτο το ανηψι πρεπει να ανιμετωπιστει λιαν συντομως..

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Καλημέρα γέροντες και ιδιαίτερα Zebu που δήλωσες βροντερά παρών, προς τιμήν του νήματος και των υπολοίπων  :rockon: :rockon: :rockon:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.523
Πόντοι
28.246
Καλημέρα κ. Καλοπερασάκη! Φίλε Βλαντή τα σέβη μου και τη καλημέρα μου επίσης.  :hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.920
Πόντοι
5.506
γαμηθηκε η τρουμπα σημερα....
πινουμε και δεν γαμαμε  :headbang:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.920
Πόντοι
5.506
εσεις? η συναδερφικη παρεα και το γιαουρτακη καλα?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.523
Πόντοι
28.246
]
τι να πω νεαρε μου....
πουτανες....
για αλλην πας αλλη εχεις στο κρεβατι....περιπλοκο...
γνωμη σας
Ό,τι λέμε σήμερα, τώρα, δεν ξέρεις αν ισχύει και τι ισχύει μετά από δέκα λεπτά αγαπητέ μου. Από προσωπική και πολύ πρόσφατη εμπειρία. Όπως το είπατε. Για άλλη πας και άλλη έχεις στο κρεβάτι! Το ζήτημα σιγουρεύει μόνο οταν χτυπήσει η πόρτα και την δεις μπροστά σου!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.920
Πόντοι
5.506
Ό,τι λέμε σήμερα, τώρα, δεν ξέρεις αν ισχύει και τι ισχύει μετά από δέκα λεπτά αγαπητέ μου. Από προσωπική και πολύ πρόσφατη εμπειρία. Όπως το είπατε. Για άλλη πας και άλλη έχεις στο κρεβάτι! Το ζήτημα σιγουρεύει μόνο οταν χτυπήσει η πόρτα και την δεις μπροστά σου!
ολες ειναι πουτανες (και ευκολες) εκτος απο την μαμα...
ΨΗΦΙΣΑ

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καλημέρα

Zebu ωραίος  :dancing:

Αλλά αποβάλλεσαι από το νήμα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλημερα σε ολους και ολες...
Μελετησα εκτεταμενα ολα οσα γραφτηκαν στην κριτικη και εδω στο νημα μας...Φρονω οτι ο κ Ζεμπου ειναι αθωος και καθαρος σαν τρεχουμενο νερο...Μεχρι και ο γραφικος χαρακτηρας δεν ταιριαζει με αυτον του κ Ζεμπου...Αυτο το ανηψι πρεπει να ανιμετωπιστει λιαν συντομως..

Tο έχω συζητήσει και με συναδέλφους στην ΜΙ-6. Δυστυχώς, είναι χειρότερος κι από τον Goldfinger...

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
καλημερα φαφλαταδικα ξεκουτικα και μπουνταλαδικα παππουδια...η γυναικοπαρεα που ειναι?

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Tο έχω συζητήσει και με συναδέλφους στην ΜΙ-6. Δυστυχώς, είναι χειρότερος κι από τον Goldfinger...
Καλη σας μερα φιλε Ποποφ ανημενω εκεινο που ειπατε οτι θα ετοιμασετε για να βαζουμε τα τραγουδακια μας.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom