Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Καλημέρα

Zebu ωραίος  :dancing:

Αλλά αποβάλλεσαι από το νήμα

Νικ καλη σας μερα κυριε μου..Προκειται για συκοφαντια μεγαλη αυτο το ανηψι ειναι πολυ ικανο οπως ειπε και ο κ Ποποφ ο κ Ζεμπου ειναι αθωος νομιζω

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Νικ καλη σας μερα κυριε μου..Προκειται για συκοφαντια μεγαλη αυτο το ανηψι ειναι πολυ ικανο οπως ειπε και ο κ Ποποφ ο κ Ζεμπου ειναι αθωος νομιζω

Καλοπερασάκια μην πιστεύεις τίποτα. Είμαι σε θέση να γνωρίζω από έγκυρες πηγές, ότι δεν υφίσταται χάκινγκ σε κανένα λογαριασμό. Όλα είναι ασύστολα ψεύδη και δημιουργός της ιδέας είναι ο κύριος ποπόφ που εκτελεί ότι θηλυκό κινείται σε 2 πόδια σε όλη την Ανατολική Ευρώπη.
Μάλιστα πουλάει την ιδέα αυτή σε όσους συνουσιάζονται στο νήμα έναντι αδρής αμοιβής έχοντας το κοπιραιτ.

Όλοι γαμούν σε αυτό το νήμα πλην εμού  :tickedoff:

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Καλοπερασάκια μην πιστεύεις τίποτα. Είμαι σε θέση να γνωρίζω από έγκυρες πηγές, ότι δεν υφίσταται χάκινγκ σε κανένα λογαριασμό. Όλα είναι ασύστολα ψεύδη και δημιουργός της ιδέας είναι ο κύριος ποπόφ που εκτελεί ότι θηλυκό κινείται σε 2 πόδια σε όλη την Ανατολική Ευρώπη.
Μάλιστα πουλάει την ιδέα αυτή σε όσους συνουσιάζονται στο νήμα έναντι αδρής αμοιβής έχοντας το κοπιραιτ.

Όλοι γαμούν σε αυτό το νήμα πλην εμού  :tickedoff:

Κυριε Νικ μενω εκπληκτος με αυτες σας τις αποκαλυψεις νομιζω οτι το θεμα σοβαρεψε αρκετα...Δλδ να αρχισουμε και εμεις να καβαλικευουμε??

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Η υπομονή είναι αρετή φίλατε Καλοπερασάκη! Όλα σωστά και στην ώρα τους!  :woldman:
Το γνωριζω φιλε Ποποφ απλα εθεσα την σκεψη μου επι νηματος κ Νικ εγω δυσκολευομαι αν πιστεψω παντως οτι οι κ Ποποφ και Ζεμπου πηδανε

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.509
Πόντοι
26.316
Κυριε Νικ μενω εκπληκτος με αυτες σας τις αποκαλυψεις νομιζω οτι το θεμα σοβαρεψε αρκετα...Δλδ να αρχισουμε και εμεις να καβαλικευουμε??

Μην παιρνετε αμεσως θαρρος εσεις ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.509
Πόντοι
26.316

Και εμου ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.509
Πόντοι
26.316
Τι χυδαιοτητες ειναι αυτες που διαβασα στο ρυπαρογραφημα του κ. Zebu....
2 γυροι;;;;;;
Αλλος ενας προδοτης εδω μεσα!
Και ναι. Καποια μερα πρεπει να παραθεσουμε τον βιο κ την σεξουαλικη πολιτεια του κ. popov εις την αλλοδαπην!

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Μην παιρνετε αμεσως θαρρος εσεις ...

Καλημερα σας κυριε Νηματοθετα λοιπον μετα απο αρκετη σκεψη καταληγω οτι ολο αυτο το εχουν στησει ο κ Ποποφ και ο κ Ζεμπου για να με δοκιμασουν να δουν αν θα υποκυψω σε παθη και λαθη ειναι ενα τεστ τιποτα μεμπτο για αυτους του κυριους δεν υφισταται...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Παίζετε με τον πόνο μου... :headbang:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Τι χυδαιοτητες ειναι αυτες που διαβασα στο ρυπαρογραφημα του κ. Zebu....
2 γυροι;;;;;;
Αλλος ενας προδοτης εδω μεσα!
Και ναι. Καποια μερα πρεπει να παραθεσουμε τον βιο κ την σεξουαλικη πολιτεια του κ. popov εις την αλλοδαπην!

Παίζετε με τον πόνο μου... :headbang:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλημερα σας κυριε Νηματοθετα λοιπον μετα απο αρκετη σκεψη καταληγω οτι ολο αυτο το εχουν στησει ο κ Ποποφ και ο κ Ζεμπου για να με δοκιμασουν να δουν αν θα υποκυψω σε παθη και λαθη ειναι ενα τεστ τιποτα μεμπτο για αυτους του κυριους δεν υφισταται...

Ντροπή, νεαρέ, να παίζετε κι εσείς με τον πόνο μου... :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.509
Πόντοι
26.316

Ευκολακι τεστ!
Ο,τι και να κανουν εμεις δεν προκειται να διεγερουμε και αρα θα αποτυχουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom