κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.895
- Πόντοι
- 19.795
Μπα, ουτε με ανσασερ δεν προκειται να μου σηκωθει.αν πας παρε ανσασερ τουλαχιστον γερο...
Δεν γαμιεται θα παω για μια μπυρα.
Μπα, ουτε με ανσασερ δεν προκειται να μου σηκωθει.αν πας παρε ανσασερ τουλαχιστον γερο...
ναι, στο υπογειο ομωςΜπα, ουτε με ανσασερ δεν προκειται να μου σηκωθει.
Δεν γαμιεται θα παω για μια μπυρα.
μπουρδελο το νημαΚαταγγέλλω ότι μέλος που έδιωχνε τον καλοπερασακια ..... γαμαει τωραααααα
Ο κυριος Σεμπου; Κανει τετοιο πραγμα. ΕνδροπηΚαταγγέλλω ότι μέλος που έδιωχνε τον καλοπερασακια ..... γαμαει τωραααααα
Ε, που να τρεχω αλλου;ναι, στο υπογειο ομως
ασε μας κι εσυ ρε που δεν άφησες Ασιάτισσα αποτιστηΟ κυριος Σεμπου; Κανει τετοιο πραγμα. Ενδροπη
Ε, που να τρεχω αλλου;
Ασε με ρε Νικ, σημερα στο πονο μου.ασε μας κι εσυ ρε που δεν άφησες Ασιάτισσα αποτιστη
και είχε και το θράσος να με πάρει τηλέφωνο να να ρωτήσει για το γκομενακι. Επειδή έτυχε και μου σηκώθηκε πριν 2 χρόνια μια φορά και το είχα δοκιμάσειΟ κυριος Σεμπου; Κανει τετοιο πραγμα. Ενδροπη
Μενω στο 5ο οροφο ενος ξενοδοχειου που στο υπογειο εχει ενα μπαρ με καμμια 80ρια τουλαχιστον σχιστοματικα που περιμενουν πελατη. Φοβαμαι ομως πτι δεν θα τα καταφερω για τριτη συνεχομενη βραδια και θα γινω ρεζιλι. Γνωμη σας.
θα ρίξω το πρωί τη ΒΑΡΚΑ στο Λιανοκλάδινικ δεν παμε για ψαρεμα ρε φιλε?
ναι ρε σε λυπομαστε...τι να κανεις?ενα δραμα περνας...γαμησες δυο μερες συνεχομεναΑσε με ρε Νικ, σημερα στο πονο μου.
#κωνστανταρας
#χλιμιντρισμα
#χουφτωστην
πονος Ε!;;;;Ασε με ρε Νικ, σημερα στο πονο μου.
παλι ντορτια ηφεραθα ρίξω το πρωί τη ΒΑΡΚΑ στο Λιανοκλάδι
Φέρε δολώματα
θα γαμησει και σημερα να μου το θυμηθειςπονος Ε!;;;;
Επειδή δεν θα γαμησεις ένα βράδυ από τα 30 του μήνα
Εμείς που έχουμε 30 χρόνια να γαμησουμε ;
Παω να σταμπαρω την αυριανη μου λεια.#κωνστανταρας
#χλιμιντρισμα
#χουφτωστην
Νικο εχω ημερομηνια ληξης. Δεν προλαβαινω. Δεν πρεπει να χανω μερα κανονικα.πονος Ε!;;;;
Επειδή δεν θα γαμησεις ένα βράδυ από τα 30 του μήνα
Εμείς που έχουμε 30 χρόνια να γαμησουμε ;