Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Και τον κ Ζεμπου εχω να δω απο νωρις λετε να το πηρε κατακαρδα οτι θα παραμεινω στο νημα?? Πανω που θα διναμε τα χερια

Θα πρέπει να μάθετε να μελετάτε τις προηγούμενες σελίδες. Δεν θα σας τα σερβίρουμε όλα στο στόμα εδώ μέσα!  :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Αφού εξετάστηκε το ζήτημα και δεν κινδυνεύει η υπόληψή μου, πάω πάσο. Την Καλησπέρα μου στον Κύριο Καλοπερασάκη και να τον καλωσορίσω  :hi: στο νήμα των αχρήστων σεξουαλικως!

Καλησπέρα και στους υπόλοιπους!

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Έχω δώσει ήδη τα χέρια μαζί σας Κύριε!  :hi: Το ίδιο απιθυμώ και από εσάς!

:grouphug:

οοοοο κ Ζεμπου τι ευχαριστη εκπληξη ειναι τουτη..Καλησπεριζω σας εννοειται οτι επιθυμω την φιλιαν σας και την συμπαρασταση σας στα δυσκολα και στα ευκολα..... :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να τους δεχθώ ως ισότιμους συνομιλητές αυτούς αγαπητέ. Δεν μπορεί να είσαι Έλλην και κομμουνιστής (Ίων Δραγούμης). Είναι σαν να ζητάς από καννίβαλους να συζητήσετε τι θα περιέχει το μενού...

Μάλλον δεν με εννοείτε, φίλτατε. Κάτι άλλο, εντελώς διαφορετικό, έγραψα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.530
Πόντοι
28.246
Εγώ σας χαιρετώ. Υπάγω γιατί έχουμε και... δουλειές.  :hi:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Να με συγχορνατε για την αδιακρισια αλλα από ποτε το Γ.Ο.Β ( γαμαω ότι βρω ) εγιναν πολύ ωραιες γυναικες

όχι να ξερω δηλαδης τι μου γινεται
Κύριε Νυχοκόπτη , που το προσωνύμιο σας, από όσους είχαν την ατυχία να σας γνωρίσουν, είναι ΟΚΟΚ (Ότι Κάτσει Όπου Κάτσει) δεν είμεθα όλοι το ίδιο. Κάποιοι εξ ημών διαθέτωμεν γούστο, ευφυία και προπάντων νιάτα (υμείς θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος σας απεκάλεσε "νεαρό" ; )

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Μάλλον δεν με εννοείτε, φίλτατε. Κάτι άλλο, εντελώς διαφορετικό, έγραψα.
Και έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτό που γράψατε. Αυτό ίσως ήταν και το διαχρονικό μας λάθος. Ότι τους επιβληθήκαμε δια της δύναμης και δεν καθίσαμε ποτέ , σοβαρά, να δούμε τι ευαγγελίζονται για να τους καθυποτάξουμε και σε ιδεολογικό επίπεδο.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Κύριε Νυχοκόπτη , που το προσωνύμιο σας, από όσους είχαν την ατυχία να σας γνωρίσουν, είναι ΟΚΟΚ (Ότι Κάτσει Όπου Κάτσει) δεν είμεθα όλοι το ίδιο. Κάποιοι εξ ημών διαθέτωμεν γούστο, ευφυία και προπάντων νιάτα (υμείς θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος σας απεκάλεσε "νεαρό" ; )

Να σου πω βρεφος  :2funny: :2funny: ...όταν θα είμαι εγω 110 και εσυ 100 παλιογερους θα μας λενε και τους δυο ... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να τους δεχθώ ως ισότιμους συνομιλητές αυτούς αγαπητέ. Δεν μπορεί να είσαι Έλλην και κομμουνιστής (Ίων Δραγούμης). Είναι σαν να ζητάς από καννίβαλους να συζητήσετε τι θα περιέχει το μενού...

Κάνετε έναν κόπο, παρακαλώ να διαβάσετε, όσα ενδιαφέροντα μας πληροφορεί ο κ. Φ. Δραγούμης
(ανηψιός του Ίωνα). Ο Δραγούμης, μιας και αναφέρθηκε, μελετούσε και Κροπότκιν, και Μπακούνιν,
και Μάρξ, και Νίτσε, και Μπαρές και Τολστόι κλπ κλπ. Ας μην κρίνουμε έτσι σχηματικά ορισμένες
μεγάλες προσωπικότητες. Έτσι, δεν τις τιμούμε με την κοπτοραπτική...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
παιδακια ...καλο ΣΚ σε ολους

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
παιδακια ...καλο ΣΚ σε ολους

Στο καλό, κύριε!
Μην ξεχάσετε να καθαρίσετε την μασέλα σας και να γρασάρετε τις ρόδες της αναπηρικής. Το Σ/Κ ευνοεί τις εβδομαδιαίες συντηρήσεις.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι