Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
ΝΑΙ...
και δεν φοβάσαι ? δεν τρεμουν τα ποδια σου ?? δεν εχεις ακομα κατουρηθει επανω σου ?
ΝΑΙ...
Άσε, μην έρχεσαι... Αύριο πρωϊ θα είμαι εγώ στην Αθήνα...
Όχι. Βλέπετε , φίλτατε, μας χωρίζουν , τουλάχιστον 3 αιώνες...και δεν φοβάσαι ? δεν τρεμουν τα ποδια σου ?? δεν εχεις ακομα κατουρηθει επανω σου ?
Όχι. Βλέπετε , φίλτατε, μας χωρίζουν , τουλάχιστον 3 αιώνες...
Μάλιστα σκέπτομαι ότι η παρέα μαζί σας αγγίζει τα όρια της νεκροφιλίας...
Θα σας πρότεινα να διαβάσετε το βιβλίο "Αι συνέπειαι του αυνανισμού εις προχωρημένον ηλικίαν", φευ όμως, εικάζω ότι μάλλον εσείς το συγγράψατε.εγω φταιω ρε χαμενο κορμι που καθομαι και σου μιλαω ...
Οξω πουστη απ την παραγκα ....ουσστ
Θα σας πρότεινα να διαβάσετε το βιβλίο "Αι συνέπειαι του αυνανισμού εις προχωρημένον ηλικίαν", φευ όμως, εικάζω ότι μάλλον εσείς το συγγράψατε.
Εικοτολογώ , δε, ότι κάματε και παρέα με τον κ. Νιλ Σάϊμον, υπήρξατε δε και μούσα του , κατά τη συγγραφή του θεατρικού έργου "Οι ηλίθιοι"
Δεκτή η διόρθωσης , τιτανοτεράστιε ΝηματοθέταΕικοτολογώ μετά βεβαιότητος ότι ο ορθός τίτλος είναι: "Αι συνέπειαι του αυνανισμού εις προκεχωρημένην ηλικίαν".
Θα σας πρότεινα να διαβάσετε το βιβλίο "Αι συνέπειαι του αυνανισμού εις προχωρημένον ηλικίαν", φευ όμως, εικάζω ότι μάλλον εσείς το συγγράψατε.
Εικοτολογώ , δε, ότι κάματε και παρέα με τον κ. Νιλ Σάϊμον, υπήρξατε δε και μούσα του , κατά τη συγγραφή του θεατρικού έργου "Οι ηλίθιοι"
Εικοτολογώ μετά βεβαιότητος ότι ο ορθός τίτλος είναι: "Αι συνέπειαι του αυνανισμού εις προκεχωρημένην ηλικίαν".
Δεκτή η διόρθωσης , τιτανοτεράστιε Νηματοθέτα
Ομίλησα περί "ηλιθίων" (θεατρικό έργο του Νιλ Σάϊμον που παίχτηκε στο Μπρόντγουέϊ το 1981) και όχι περί του ηλιθίου του Ντοστογιέφσκι. Αν δεν γνωρίζετε την διαφορά, ανοίξτε και κανένα βιβλίο μήπως και ξεστραβωθείτε (αν και με την πρεσβυοπία σας θα πρέπει να το έχετε στους αστραγάλους για να διαβάσετε).Συν τοις αλλοις εισαι και αμόρφωτος
εμενα κυριε ειχε κατά νου ο Ντοστογιέφσκι όταν το 1869 εγραφε το αριστούργημα του Ο ΗΛΙΘΙΟΣ
αλλα εσυ που να ξερεις τι γινεται στην μητερουλα Ρωσσια ...
Ομίλησα περί "ηλιθίων" (θεατρικό έργο του Νιλ Σάϊμον που παίχτηκε στο Μπρόντγουέϊ το 1981) και όχι περί του ηλιθίου του Ντοστογιέφσκι. Αν δεν γνωρίζετε την διαφορά, ανοίξτε και κανένα βιβλίο μήπως και ξεστραβωθείτε (αν και με την πρεσβυοπία σας θα πρέπει να το έχετε στους αστραγάλους για να διαβάσετε).
Καλά σε έκοψα για λίγο αλλήθωρο , όταν σε είδα...θα ηθελα να σας ενημερωσω ότι η πρεσβυοπια μου είναι τετοια ώστε να διαβαζω με τα αρχιδια και να γαμαω με τα ματια
Εντούτοις, διαβάζοντας τις στιχομυθίες των κ.κ. Νυχοκόπτη και Μουνογλείφτη, είμαι πια βέβαιος
πόθεν άντλησε την έμπνευση των χαρακτήρων ο Τόμ Στόπαρντ, για το ευρηματικό θεατρικό του (και μετέπειτα θαυμάσια ταινία)
"Rosencrantz and Guildenstern Are Dead"...
Γεια σου καλοπερασάκια.Καλησπεριζω το ομορφο παρεακι