blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
Καλησπεριζω το ομορφο παρεακι
Κακάσχημοι είμεθα, κύριε!
Καλησπεριζω το ομορφο παρεακι
http://[URL unfurl="true"]www.allsmileys.com/files/sweetim-communicate/6266.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Τί πίνετε Γέροντα;
Καλά σε έκοψα για λίγο αλλήθωρο , όταν σε είδα...
Να ομιλείτε δια τον εαυτόν σας...Κακάσχημοι είμεθα, κύριε!
Τί πίνετε Γέροντα;
Κακάσχημοι είμεθα, κύριε!
Να ομιλείτε δια τον εαυτόν σας...
Ως γνωστόν , άλλωστε , ο Θεός άλλους τους έπλασε και άλλους τους έκλασε...
Η ομορφια της ψυχης δεν συγκρινεται με την εξωτερικη ομορφια κυριε νηματοθετα....
Κύριε, μπορεί να γιορτάζω του Αγίου Τέρατος, αλλά κατά καιρούς έχω κυκλοφορήσει (και συνεχίζω να κυκλοφορώ) με πολύ ωραίες γυναίκες...σιγα εσυ ρε ...αμα καμια μερα κρεμασουν τους ομορφους θα πας αδικοχαμένος
[...]
Κατά τα λοιπά , πάντα υπήρξα ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ αντικομμουνιστής, οπότε δεν ασχολούμαι με ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ για να γνωριζω περί μητερούλας Ρωσίας και Πατερούλη Στάλιν...
Έχω δώσει ήδη τα χέρια μαζί σας Κύριε! Το ίδιο επιθυμώ και από εσάς!Και τον κ Ζεμπου εχω να δω απο νωρις λετε να το πηρε κατακαρδα οτι θα παραμεινω στο νημα?? Πανω που θα διναμε τα χερια
Διαβάστε την πρωτη σελίδα και πρώτο ποστ του νήματος κύριε! Δεν υπάρχουν τέτοια εδώ.καλησπερα παιδια.Μπορει καποιος να μου στειλει το λινκ με τα ξεκωλακια του fb?Θελω να ποσταρω κατι καλο και δεν το βρισκω...ευχαριστω.
Δεν μπορώ να τους δεχθώ ως ισότιμους συνομιλητές αυτούς αγαπητέ. Δεν μπορεί να είσαι Έλλην και κομμουνιστής (Ίων Δραγούμης). Είναι σαν να ζητάς από καννίβαλους να συζητήσετε τι θα περιέχει το μενού...Αντιθέτως, η καλή γνώση ενός "αντιπάλου" είναι το πρώτο βήμα για την χάραξη ορθής στρατηγικής.
Αυτά είναι στοιχειώδη πράγματα. Τα έγραφε και ο μέγας αρχαίος θεωρητικός, Σούν Τζού στην "Τέχνη του Πολέμου":
"Όταν γνωρίζεις καλά τον εχθρό και γνωρίζεις και τον εαυτό σου καλά, μπορείς να δώσεις εκατό μάχες
και να κερδίσεις και τις εκατό".
Κύριε, μπορεί να γιορτάζω του Αγίου Τέρατος, αλλά κατά καιρούς έχω κυκλοφορήσει (και συνεχίζω να κυκλοφορώ) με πολύ ωραίες γυναίκες...