Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καλημέρα "παιδακια" τι λέει?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.876
Πόντοι
5.506
μερα νικ...τωρα ξυπνησες η τωρα γυρισες?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.986
Πόντοι
28.246
Αυτό το παιδί [ κ. Picker ] δεν βάζει μυαλό με τίποτε ...
Την έχετε δει την ταινία 9 βασίλισσες. Κάποια στιγμή λέει ο Ricardo Darin.

"putos no faltan lo que faltan son financistas"
Μετάφραση: Πούστηδες υπάρχουν πολλοί. Χρηματοδότες όμως λίγοι"

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.986
Πόντοι
28.246
οχι ακομα ...πρωτα θα εκπαιδευτειτε και μετα....

παντως σκεφτειτε το γτ η θεσσαλονικη μας ειναι ιδιαιτερα ελκυστικη αυτες τις μερες...κι εγω σας προσφερω τροφη και στεγη...κι ενα χαλακι για να κοιμηθειτε κουλουριασμενος στο υπογειο
Είμαι υπό σκέψη!

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Καλημερα..καλη ξεκουραση σε οσους πανε για υπνο και καλη δυναμη σε οσους ξεκινανε τωρα

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Καλημερα..καλη ξεκουραση σε οσους πανε για υπνο και καλη δυναμη σε οσους ξεκινανε τωρα

ευχαριστουμε...γραφουμε με τον ιδιο τροπο ..τυχαιο?η μηπως προκειται να αποβει ΜΟΙΡΑΙΟ....ΕΛΠΙΖΩ ΠΩς ΟΧΙ ...παω να ξεραθω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.041
Πόντοι
5.506
                                                                                         [size=30pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ[/size]

Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις, που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του
Ν. 1599/1986, δηλώνω οτι:

Σήμερα, 14/2/2017 και περί ώρα 16:19 εως και 16:49, "άγνωστος/οι" διέρρηξαν (hacking) το προσωπικό μου διαδικτυακό λογαριασμό μέλους γνωστού ιστότοπου με διακριτικό τίτλο "bourdela.com" και όνομα μέλους "barock" με ημερομηνία γέννησης 15/3/2016 και προέβησαν σε χρήση αυτού με δημοσιεύσεις σε γνωστό, λαοφιλή τόπο συνάντησης μελών, "Οι παππούληδες και οι "μικροτσούτσουνοι" του μπου!",  με σκοπό την προσβολή και τη συκοφάντηση μου καθώς και τη παραπλάνηση των συνδαιτημόνων. Επειδή η ως άνω πράξη πιθανώς να είναι προμελετημένη και στοχευμένη προχωρώ στην παρούσα καταγγελία προς πάσα κατεύθυνση και κάθε υπεύθυνο, καθώς επίσης τη γνωστοποιώ και σε κάθε ενδιαφερόμενο και βεβαίως επιφυλλάσομαι για τις νόμιμες ενέργειές μου. Παρακαλώ πολύ για τις ενέργειές σας και φυσικά θα κατατεθούν και οι αντίστοιχες μηνύσεις. Επειδή οι δημοσιεύσεις αυτές προσβάλλουν βάναυσα τον χαρακτήρα, την τιμή και την υπόληψή μου θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας για το κατεπείγον της υπόθεσής μου.

Ημερομηνία:            14....../2...../2017..

Ο   -   Η Δηλών

[size=20pt]Barock[/size]

[size=40pt]+[/size]
                                                                                                                                                                                               (Υπογραφή)

Kαλημέρα σας!  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom